![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wkraczamy w kolejny rok istnienia forum i potrzebna jest kolejna edycja zbiórki na opłacenie jego funkcjonowania. Poprzednia zakończyła się dwa lata temu
![]() ![]() Aktualnie to ja przeprowadzam zbiórkę. Sprawa wygląda tak: 1. Stan konta: Przedłużenie domeny: -59,78 PLN przedłużenie serwera: -69,90 PLN saldo: - 129,68 PLN 2. Chętnych do składki proszę o prv. w odpowiedzi wyślę nr konta na który trzeba dokonać wpłaty. 2a. wpłata powinna zawierać tytuł: ZBIÓRKA na FMDG 2010 - NICK* 2b. komu nie chce się bawić z przelewami może osobiści zrobić to u mnie w ustalonym terminie i miejscu, który podam w tym temacie. 2c. zestawienie wpłat będę podawał również w tym temacie Sprawa jest dość pilna i proponuję zebrać tak jak ostatnio kwotę większą aby opłacić wszystko na dłuższy okres. CZAS START * - jest wymagany NICK, ale jeśli ktoś nie życzy sobie o jego ujawnienie w zestawieniu to proszę napisać o tym w prv. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie chcę być monotematyczny ale serwer proponowałem już chyba w trzech różnych postach ;-)
Jako jeden z najmłodszych forumowiczów mogę tylko nieśmiało powtórzyć dwie propozycje: - uporządkowanie górnej części forum (marnotrawienie przestrzeni) - przebudowanie forów/postów: - przeniesienie działu INFO pod Sportową Dąbrowę - do przemyślenia: rozbicie działu Nasze Miasto. Z niecałych 50tysięcy postów aż 21tysięcy jest w jednym forum czyli Nasze Miasto. Może warto pomyśleć nad tym, żeby niektóre wątki wyciągnąć poziom wyżej? Np. infrastruktura pkp, autobusowa etc czy też Pojezierze Dąbrowskie? wg mnie dzięki takiemu pomysłowi moglibyśmy więcej użytkowników zatrzymać na stronie (więcej interesujących ich treści widocznych od razu na forum). Co o tym myślicie? - może warto pomyśleć o osobnym dziale typu HISTORIA, który koncentrowałby się na przeszłości naszego miasta? pozdrawiam, Sylwek -------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 11:58 |