![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Sondę czas rozpocząć
Ten post edytował Hator pon, 22 lis 2010 - 22:17 -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Odliczając głosy - niebede głosował- wychodzi ok 72% dla Podraza do 28% dla Stachowicz
Zwazając na fakt ze Stachowicz liczy na "głupszy elektorat" ktory nie zna spraw, szczegółów inwestycji naszego miasta czyli taki elektorat który tu nie zagląda, a wiedze swoją ma z gazetki typu Dąbrowskie Aktualnosci. Typuje wynik Podraza 58% - Stachowicz 42%. Frekwencja przy tej pogodzie 35% |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 11 Dołączył: wto, 26 paź 10 Nr użytkownika: 4,190 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Odliczając głosy - niebede głosował- wychodzi ok 72% dla Podraza do 28% dla Stachowicz Zwazając na fakt ze Stachowicz liczy na "głupszy elektorat" ktory nie zna spraw, szczegółów inwestycji naszego miasta czyli taki elektorat który tu nie zagląda, a wiedze swoją ma z gazetki typu Dąbrowskie Aktualnosci. Typuje wynik Podraza 58% - Stachowicz 42%. Frekwencja przy tej pogodzie 35% Odliczając głosy - niebede głosował- wychodzi ok 72% dla Podraza do 28% dla Stachowicz Zwazając na fakt ze Stachowicz liczy na "głupszy elektorat" ktory nie zna spraw, szczegółów inwestycji naszego miasta czyli taki elektorat który tu nie zagląda, a wiedze swoją ma z gazetki typu Dąbrowskie Aktualnosci. Typuje wynik Podraza 58% - Stachowicz 42%. Frekwencja przy tej pogodzie 35% świetnie się określiłeś, prawdziwy, prostolinijny dąbrowian.. do takiego traktowania ludzi przyzwyczaił ppp więc jesteś chyba jego bardzo, bardzo bliskim współpracownikiem określając ludzi jako "głupszy elektorat". miałem okazję usłyszeć kilka rzeczy o powstaniu SLD w DG, fajna sprawa, myślę, że ktoś powinien napisać o tym książkę - mam nadzieję, że po wyborach, ktoś to ładnie zrobi : "Pamiętniki dąbrowskiej lewicy" i nie będzie wtedy problemów, że to kampania. Sprawa motocykla rozbawiła mnie do łez ... ale lierki c s b g też coś znaczą i myślę, że w wielu przypadkach rządzenie wygląda identycznie jak w czasach Pana Lipczyka |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Odliczając głosy - niebede głosował- wychodzi ok 72% dla Podraza do 28% dla Stachowicz Zwazając na fakt ze Stachowicz liczy na "głupszy elektorat" ktory nie zna spraw, szczegółów inwestycji naszego miasta czyli taki elektorat który tu nie zagląda, a wiedze swoją ma z gazetki typu Dąbrowskie Aktualnosci. Typuje wynik Podraza 58% - Stachowicz 42%. Frekwencja przy tej pogodzie 35% Odliczając głosy - niebede głosował- wychodzi ok 72% dla Podraza do 28% dla Stachowicz Zwazając na fakt ze Stachowicz liczy na "głupszy elektorat" ktory nie zna spraw, szczegółów inwestycji naszego miasta czyli taki elektorat który tu nie zagląda, a wiedze swoją ma z gazetki typu Dąbrowskie Aktualnosci. Typuje wynik Podraza 58% - Stachowicz 42%. Frekwencja przy tej pogodzie 35% świetnie się określiłeś, prawdziwy, prostolinijny dąbrowian.. do takiego traktowania ludzi przyzwyczaił ppp więc jesteś chyba jego bardzo, bardzo bliskim współpracownikiem określając ludzi jako "głupszy elektorat". miałem okazję usłyszeć kilka rzeczy o powstaniu SLD w DG, fajna sprawa, myślę, że ktoś powinien napisać o tym książkę - mam nadzieję, że po wyborach, ktoś to ładnie zrobi : "Pamiętniki dąbrowskiej lewicy" i nie będzie wtedy problemów, że to kampania. Sprawa motocykla rozbawiła mnie do łez ... ale lierki c s b g też coś znaczą i myślę, że w wielu przypadkach rządzenie wygląda identycznie jak w czasach Pana Lipczyka A z jakiego powodu rządzenie miastem miałoby wyglądać inaczej? Podobno Nadprezydent wciąż ten sam... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 08:08 |