![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Sondę czas rozpocząć
Ten post edytował Hator pon, 22 lis 2010 - 22:17 -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 86 Dołączył: nie, 17 paź 10 Nr użytkownika: 4,167 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie doceniasz wpływu Lipczyka i Koćmy. Nie znasz realiów biznesowo - politycznych DG. Nie chcę grać tutaj mędrca, który wie lepiej i dystansuję się od mitologizowania działalności ww. panów. Niestety są to postaci znaczne i ważnieszjsze, niż można by sobie życzyć.
-------------------- pomoc dla Maksymiliana
![]() ------------------------------------------------------------------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie doceniasz wpływu Lipczyka i Koćmy. Nie znasz realiów biznesowo - politycznych DG. Nie chcę grać tutaj mędrca, który wie lepiej i dystansuję się od mitologizowania działalności ww. panów. Niestety są to postaci znaczne i ważnieszjsze, niż można by sobie życzyć. To może napisz co wiesz, wówczas być może wielu mieszkańcom tego miasta otworzą się oczy? Bo wiesz, ja też mogę napisać, że wiem wiele na temat Podrazy, Koćmy, Lipczyka etc, ale nie napiszę bo nie chcę grać mędrca... |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 86 Dołączył: nie, 17 paź 10 Nr użytkownika: 4,167 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie doceniasz wpływu Lipczyka i Koćmy. Nie znasz realiów biznesowo - politycznych DG. Nie chcę grać tutaj mędrca, który wie lepiej i dystansuję się od mitologizowania działalności ww. panów. Niestety są to postaci znaczne i ważnieszjsze, niż można by sobie życzyć. To może napisz co wiesz, wówczas być może wielu mieszkańcom tego miasta otworzą się oczy? Bo wiesz, ja też mogę napisać, że wiem wiele na temat Podrazy, Koćmy, Lipczyka etc, ale nie napiszę bo nie chcę grać mędrca... Obowiązuje mnie pewna klauzula poufności informacji z racji niegdysiejszego zatrudnienia w organach państwowych. Nie zdradzę jednak żadnej tajemnicy (skarbowej, państwowej czy niejawnej) kiedy powiem, że to postaci znaczące w kontekście struktur miejskich - politycznych i biznesowych. Wie to też każdy, kto podpisywał z ww. panami jakąkolwiek umowę (np. najmu). -------------------- pomoc dla Maksymiliana
![]() ------------------------------------------------------------------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 08:07 |