![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 392 Dołączył: sob, 07 lut 04 Skąd: DG - Stary Gołonóg Nr użytkownika: 42 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Na drodze szybkiego (bez)ruchu do Katowic, mniej wiĘcej na wysokoŚci RoĹşdzienia szykuje siĘremont wiaduktu. Drogowcy przygotowywujĄ mijakĘ. Zatem, po zakoĹczeniu remontu wiaduktu na Pogoni, do Katowic bĘdzie siĘjeĹşdziŁo tak samo dŁugo, tylko Że w obie strony...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 392 Dołączył: sob, 07 lut 04 Skąd: DG - Stary Gołonóg Nr użytkownika: 42 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Bathurst) To znaczy Że nie bĘdzie moŻna zjechaĆ z Jedynki na GÓrnoŚlĄskĄ i jechaĆ dalej np do Gliwic? Gdzie te wiewÓrki to mÓwiŁy, jest jakaŚ peŁniejsza informacja?
WyglĄda na to, Że nie... A co do wiewiÓrek, hm... WiewiÓrki, jak to wiewiÓrki, ŁaŻĄ po drzewach, szamajĄ orzeszki, machajĄ kitami. Mam nadziejĘ, Że zostaŁem zrozumiany w tej kwestii. QUOTE(Bathurst) A swojĄ drogĄ ostatnio pokonanie dystansu z DG do Ganta w Katowicach zajĘŁo mi w szczycie porannym okoŁo 40-50 minut, tymczasem jadĄc z DG do Katowic jedynkĄ przez Sosnowiec, MysŁowice i wjeŻdŻajĄc nastĘpnie na A4 - do Ganta dojeŻdŻaŁem w 20 minut - nie szarŻujĄc zbytnio :) Polecam ten objazd
Codziennie przechodzĘtakĄ traumĘ. SzczegÓlnie powroty sĄ maŁo atrakcyjne. 10go listopada jechaŁem do domu prawie dwie godziny. A co do jazdy przez Jaworzno/MysŁowice autostradĄ A4 z Katowic, to trzeba uwaŻaĆ, by siĘnie nadziaĆ na kilkukilometrowĄ (dosŁownie!) kolejkĘdo bramek w BrzĘczkowicach. SzczegÓlnie w piĄtkowe popoŁudnie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 21:00 |