![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wkraczamy w kolejny rok istnienia forum i potrzebna jest kolejna edycja zbiórki na opłacenie jego funkcjonowania. Poprzednia zakończyła się dwa lata temu
![]() ![]() Aktualnie to ja przeprowadzam zbiórkę. Sprawa wygląda tak: 1. Stan konta: Przedłużenie domeny: -59,78 PLN przedłużenie serwera: -69,90 PLN saldo: - 129,68 PLN 2. Chętnych do składki proszę o prv. w odpowiedzi wyślę nr konta na który trzeba dokonać wpłaty. 2a. wpłata powinna zawierać tytuł: ZBIÓRKA na FMDG 2010 - NICK* 2b. komu nie chce się bawić z przelewami może osobiści zrobić to u mnie w ustalonym terminie i miejscu, który podam w tym temacie. 2c. zestawienie wpłat będę podawał również w tym temacie Sprawa jest dość pilna i proponuję zebrać tak jak ostatnio kwotę większą aby opłacić wszystko na dłuższy okres. CZAS START * - jest wymagany NICK, ale jeśli ktoś nie życzy sobie o jego ujawnienie w zestawieniu to proszę napisać o tym w prv. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
15,00 PLN - Leszek
20,00 PLN - vacu 30,00 PLN - Mick 29,68 PLN - bzenek 50,00 PLN - Dami7 30,00 PLN - Zibar 50,00 PLN - TeodorMotor 20,00 PLN - "Usmieszek" 25,00 PLN - kwintosz ------------------------------------------ 269,68 PLN 129,68 PLN (Opłata na 2010.09.10) ------------------------------------------ 140,00 PLN Wszystkim, którzy wpłacili dziękuję. Nikt w czasie turnieju osobiście nie zgłosił się do mnie z wpłatą. Na tę chwilę mamy pieniądze na opłacenie forum w przyszłym roku w takim pakiecie jak obecnie i jeszcze zostaje lub... Co mogę powiedzieć... Ze stopki FMDG wynika: Mamy 2,491 zarejestrowanych użytkowników więc... "Jeszcze nigdy tak liczni nie zawdzięczali tak wiele tak nielicznym" Co dalej? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Co mogę powiedzieć... Ze stopki FMDG wynika: Mamy 2,491 zarejestrowanych użytkowników więc... "Jeszcze nigdy tak liczni nie zawdzięczali tak wiele tak nielicznym" Magia liczb... Trochę ponad trzysta osób napisało więcej niż 10 postów. Nie widzę tu możliwości ułożenia użytkowników wg daty ostatniej aktywności - ale czuję, że sporo z tych pozostałych dwóch tysięcy to osoby, które na forum zarejestrowały się dawno temu i niemal równie dawno temu odwiedziły je ostatni raz. Aktywnych użytkowników (regularnie wchodzących, bez względu na to czy piszą czy nie) jest pewnie koło 4-5 setek. Choć faktycznie 9 osób to zaskakująco mało ![]() CYTAT Co dalej? Zbiórka za dwa lata ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:01 |