![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: śro, 22 wrz 10 Nr użytkownika: 4,112 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam serdecznie,
Piszę pracę magisterską na temat śląskiej tożsamości i proszę o wypełnienie ankiety na temat Ruchu Autonomii Śląska i śląskiej tożsamości.. szczególnie proszę osoby po 30 roku życia gdyż właśnie ankiet osób w tym wieku mam najmniej ![]() http://www.ankietka.pl/ankieta/47412/dla-m...ego-slaska.html pozdrawiam serdecznie Lilka |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 104 Dołączył: pią, 06 lut 09 Skąd: tam gdzie diabeł widzi białe myszki Nr użytkownika: 3,183 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dąbrowa to przecież historycznie małopolska ziemia,
a to że należymy do województwa śląskiego, jesteśmy w GOP jest powiązane z tym, że ludzie będą "mylić"/"łączyć" Zagłębie ze Śląskiem. Wiem że można uruchomić coś na styl RAŚ, by zwrócić uwagę o naszej nie należności do Śląska, ale nie mam pojęcia czy znaleźli by się ludzie żeby to wszystko kopać do przodu przez długi okres. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Dąbrowa to przecież historycznie małopolska ziemia, a to że należymy do województwa śląskiego, jesteśmy w GOP jest powiązane z tym, że ludzie będą "mylić"/"łączyć" Zagłębie ze Śląskiem. Wiem że można uruchomić coś na styl RAŚ, by zwrócić uwagę o naszej nie należności do Śląska, ale nie mam pojęcia czy znaleźli by się ludzie żeby to wszystko kopać do przodu przez długi okres. Forum dla Zagłębia Dąbrowskiego... stowarzyszenie bo stowarzyszenie, ale po co mieszać się w politykę -------------------- 33001,04 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:01 |