![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jade sobie dzisiaj tramwajem i ku mojemu zdziweniu drogowcy zamkneli droge od swiatel na redenie do ronda na merkurym, zerwane jest pare cm. asfaltu i beda klasc nowy. Ruch puscili "pod prad" . Widac ze pomysleli nad tym kiedy zamknac ten kawalek drogi, wiadomo w sobote nie ma takiego ruchu jak w tygodniu. Mam nadzieje ze asfalt dobrze poloza bo inaczej za 3miechy znowu beda kolejny
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
QUOTE(mydliczek) Zaczęli zmiane nawierzchni na Ludowej smile.gif Chyba muszą się śpieszyć, bo za kilka dni ma zaatakować zima tongue.gif Jak duzy odcinek nawierzchni remontuja? PS. Zeby co roku remontowac tyle glownych drog co w drugim polroczu tego roku to nie byloby na co narzekac. A ja mam nadzieje ze wyremontuja w przyszlym roku Pilsudskiego od Jeta az do Krolowej Jadwigi, a w przyszlosci rowniez od targu w strone Golonoga. A na Redenie zostalo juz tylko kilka kraweznikow czyli wiekszosc gdzies wywiezli - wiec jednak nie bedzie chyba na razie remontu PS2. Jeszcze jedna sprawa - moze by tak zlecic jakiejs firmie zdjecie plakatow wyborczych w calym miescie i wystawic rachunki komitetom, szczegolnie duzo jakiegos pana Zietka. Czy to jeszcze nie najwyzszy czas Ten post edytował kwintosz pią, 29 wrz 2006 - 01:31 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 21:00 |