![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 5 Dołączył: czw, 07 paź 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 112 ![]() |
Witam.Mam zamiar wybrac sie na kurs prawa jazdy i w zwiĄzku z tym moje pytanie.KtÓry oŚrodek szkolenia polecacie i dlaczego? Z gÓry dziĘkuje i pozdrawiam
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 104 Dołączył: pią, 06 lut 09 Skąd: tam gdzie diabeł widzi białe myszki Nr użytkownika: 3,183 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Szukam dobrego ośrodka szkolenia tak aby nie był zbyt daleko od osiedli Manhattan i Broadway, myślałem właśnie o tym niedaleko WORD-a przy kościele, jakieś nowe opinie by się przydały o nim. Idź do Nauki Jazdy Manhatan ![]() Nie żebym robił antyreklamę osk"Manhattan", ale... ... sam tam chodziłem na kurs, owszem szybko go ukończyłem (podczas roku szkolnego), ale dużo stresu ... podczas kilku lekcji (jazd) było powiedziane "-jedź!" a nie było powiedziane gdzie? co? i jak? ... mało lekcji manewrowych(większość miasto), a jak się zdarzały to całą godzinę śrubowało się to samo(jak coś nie wychodziło to była "zje*ka" a to = stres) ... przy dokupionych jazdach (po oblanym egzaminie) nic więcej się nie nauczyłem Tak więc z doświadczenia odradzałbym takie osk jak: Manhattan, Sammar, Wiola/Wojtek. Z opinii innych nie polecam: Zebry, "21", A z miłym zaskoczeniem polecam Efekt (Mydlice płd.), LOK 1 i 2 (ok.Huty bankowej oraz przy "tokaju") oraz Wojcar(Gołonóg pl.Bema) w tych ośrodkach wytkną błędy, których można się nauczyć w innych i skutecznie tłumaczą i korygują je |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:12 |