![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
3 września 2010 (piątek) Beach House Night vol.3 Dąbrowa Górnicza
No i stało się ![]() ![]() Tym razem wystąpią m.in. rezydent krakowskiego klubu Taawa - Carlos da Silva, prosto z Londynu przyjedzie członek kolektywu Hypnotizing Freaks - 2Loop oraz Malfunktion - rezydent katowickiego klubu Flow. Na żywo swoje umiejętności wokalne zaprezentuje wokalistka Wiosna a Bananesque wzbogaci dźwiękiem saksofonu każdy set tego wieczoru ![]() Gdzie: Park "Zielona" (Centrum Sportów Letnich), Dąbrowa Górnicza Kiedy: 03.09.2010 Muzyka: czysty House Początek: 20 Koniec: ?? Wejście: 7 pln ![]() Na terenie imprezy: zimne piwo, potrawy z grilla, dobra muzyka i przepiękne dziewczyny ![]() Ten post edytował Prosty wto, 10 sie 2010 - 19:05 -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
pewnie rok temu 2 siatkarki MKSu, które tam gościły też były przećpanymi imprezowiczkami
![]() nie wiem skąd pojawiają się takie stereotypy, szczególnie jeśli chodzi o takie małe imprezy muzyczne Ten post edytował Prosty wto, 10 sie 2010 - 19:07 -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
pewnie rok temu 2 siatkarki MKSu, które tam gościły też były przećpanymi imprezowiczkami ![]() nie wiem skąd pojawiają się takie stereotypy, szczególnie jeśli chodzi o takie małe eventy Uwierz mi że nie są to stereotypy, a info z pierwszej ręki od kobietki która tam pracuje. Zawsze jak jest w regionie (Sosnowiec czy Dąbrowa G.)impreza z muzyką techno/elektroniczną to na SOR w naszym mieście lub w S-cu przywożą masę osób które kwalifikują się na odtruwanie i dalsze leczenie... Oczywiście nie twierdzę że to wszyscy uczestnicy, ale jednak spory procent uczestników. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 49 Dołączył: wto, 17 paź 06 Nr użytkownika: 235 ![]() |
pewnie rok temu 2 siatkarki MKSu, które tam gościły też były przećpanymi imprezowiczkami ![]() nie wiem skąd pojawiają się takie stereotypy, szczególnie jeśli chodzi o takie małe eventy Uwierz mi że nie są to stereotypy, a info z pierwszej ręki od kobietki która tam pracuje. Zawsze jak jest w regionie (Sosnowiec czy Dąbrowa G.)impreza z muzyką techno/elektroniczną to na SOR w naszym mieście lub w S-cu przywożą masę osób które kwalifikują się na odtruwanie i dalsze leczenie... Oczywiście nie twierdzę że to wszyscy uczestnicy, ale jednak spory procent uczestników. w weekendy w całym kraju izby przyjęć mają więcej przepitych, przećpanych czy pobitych pacjentów, niestety taki urok naszego społeczeństwa ![]() no ale jak jest okazja to czemu nie pojechać po fajnej imprezie, zwyzywać uczestników od ćpunów i powoływać się na znajomą. a od pani jadzi z magla nie masz jakiś sprawdzonych informacji? ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
w weekendy w całym kraju izby przyjęć mają więcej przepitych, przećpanych czy pobitych pacjentów, niestety taki urok naszego społeczeństwa ![]() no ale jak jest okazja to czemu nie pojechać po fajnej imprezie, zwyzywać uczestników od ćpunów i powoływać się na znajomą. a od pani jadzi z magla nie masz jakiś sprawdzonych informacji? ![]() No pewnie że on pani jadzi z magla, szczególnie tak kpisz gdy nie podoba Ci się czysta prawda na temat osób które biorą udział w tego typu imprezach. Nie od dziś wiadomo że tego typu imprezy obstawiane są przez cywilnych policjantów z wydziałów ds. narkotyków, do tego zawsze policja ma do dyspozycji psa który wyczuje narkotyki, nie mówiąc już o zwiększonych ilościach testerów na obecność prochów w organizmie czy blokowaniu łóżek na SOR dla uczestników takich imprez. Zresztą po imprezie mogę wam dać znać ile osób trafiło na SOR do naszego szpitala miejskiego i ilu do Sosnowca. Zresztą im więcej takich pacjentów tym więcej nauki i praktyki mają studenci ![]() Ten post edytował Bartek wto, 10 sie 2010 - 21:06 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 18 Dołączył: nie, 11 cze 06 Skąd: Reden Nr użytkownika: 208 Płeć: Mężczyzna GG: 7870143 ![]() |
nie podoba Ci się czysta prawda na temat osób które biorą udział w tego typu imprezach. Stary weź się przejdź po parku i dotleń może, lepiej CI to zrobi niż pisanie i oczernianie innych osób ![]() Wsadzasz wszystkich ludzi do jednego wora jako ćpunów, a tak nie jest. Uwierz, że nie tylko tacy tam chodzą ![]() - wjazd 7zł i o 16lat tu tez nie chce generalizować młodszych ale wiadomo,że wiek buntu, szaleństwa itd Będzie zjazd z małych wiosek etc. Mogę się założyć, że jakby był wjazd od 18 i bilety rzędu 80zł to już nie byłoby tylu chętnych ![]() Już mi się odbija tym tworzeniem przez media krzywego obrazu klubowiczów :/ Ludzi z pasją, dla których event i muzyka to coś więcej niż okazja do nachlania się bądź polatania po dropsach i trawie |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:53 |