![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Witam!
Mam pytanko - czy ktoś się orientuje czy da się sprawdzić kto jest właścicielem działki w DG? Działka, o którą mi chodzi prawdopodobnie należy do miasta lub jakiejś "instytucji" miejskiej/państwowej ale jeżeli byłaby prywatna to wystarczyłoby mi tylko info, że właścicielem jest osoba prywatna. Da się w ogóle takie informacje z UM wyciągnąć? A jeśli tak to co jest potrzebne (np. wystarczy adres czy potrzebny jest też nr działki?)? Z góry dzięki za info, Pozdrawiam. [Edytka] Znalazłem na BIPie: CYTAT Informacje dotyczące gruntów, budynków, lokali są jawne i powszechnie dostępne, z wyłączeniem informacji o właścicielach, użytkownikach wieczystych i władających gruntami, budynkami, lokalami i ich adresach. ![]() Więc inaczej zapytam - wydaje mi się, że ktoś coś "postawił" na nie swoim gruncie ale pewności nie mam, bo info odnośnie właściciela gruntu mam z "nieoficjalnych" źródeł. Czy da się jakoś taką sytuację zweryfikować? Ten post edytował vacu sob, 31 lip 2010 - 10:01 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 221 Dołączył: pią, 15 gru 06 Skąd: Ujejsce City Nr użytkownika: 370 ![]() |
Musiałbyś pofatygować się do geodezji i tam zapytać. Na pewno musisz znać adres, a nr działki to po mapach już się dojdzie, pod warunkiem że Ci takowe udostępnią
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:53 |