![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 11 Dołączył: śro, 19 maj 04 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 89 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam,
trzy dni temu znajomy powiedział mi, że słyszał plotki od kogoś, że w Dąbrowie jest zanieczyszczona woda na terenie całego miasta i niewskazane są kąpiele - należy je zastąpić szybkimi prysznicami. Jako, że nie było to sprawdzone i pewne źródło, a nigdzie w Internecie nie było informacji na ten temat, nie przejąłem się sprawą. Jednakże wczoraj jedna z osób z mojej rodziny po kąpieli dostała gigantycznej wysypki na całym ciele, szczególnie w miejscach wrażliwych, gdzie jest cienka skóra. I tutaj pojawia się pytanie: czy to jakiś dziwny zbieg okoliczności, czy skandal, o którym nikt z miasta nie raczył nas poinformować? Nie ma ani belki na ten temat na stronie miasta, gdzie zawsze są informacje dotyczące nagłych wydarzeń, ani nic w "aktualnościach" na stronie miasta, ani ogłoszeń w klatkach, ani nie słyszałem, by na osiedlach były rozrzucane ulotki czy coś podobnego. Jeśli to prawda i mamy tak poważny problem z wodą to postępowanie miasta jest żenujące i podpada pod sąd. Czy coś Wam, drodzy forumowicze, o tym wiadomo? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 20:51 |