![]() |
![]() |
Guest_kapral_* |
![]()
|
Guests ![]() |
Ostatnio namnożyło się w DG różnych pizzerii. Gdzie wg was pizza smakuje najlepiej?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 35 Dołączył: pią, 05 mar 10 Nr użytkownika: 3,748 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kiedyś prym wiodła Vinci, teraz niestety bardzo się popsuła. Lepiej tam zamówić sobie ich niektóre wynalazki jak gondoliera albo ta pizza ala spagetti. Od zawsze smakuje mi też pizza z Raju, ale to trzeba lubić po prostu. Ważne jednak, że utrzymują tam jeden stały wysoki poziom i ciężko się zawieść jak ktoś lubi tego typu pizze. Od jakiegoś czasu również Benek mi posmakował - to taki typ trochę ala Raj.
Najgorszą pizze jadłem chyba w Carpizzy, niestety ;/ Mimo, że znajomi prowadzą ten interes, to o pizzy nie powiem nic dobrego. No chyba, że coś się zmieniło w przeciągu ostatnich 2 miesięcy. DaGrasso czasem też mi smakuje, ale tam niestety często się zdarza nieświeża cebula i namoknięta, nasiąknięta zapachem cebuli (nieświeżej) pizza. Sosy faktycznie mają bardzo pyszne. Podobnie w Vinci choćby. Co do Angele jeszcze nie jadłem, ale skoro polecacie to trzeba spróbować ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 00:37 |