![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: wto, 10 lut 09 Skąd: DG forever Nr użytkownika: 3,188 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czas napisać jakieś podsumowanie.
Niestety muszę się pokajać bowiem myślałem zadufany w swojej ciemnocie, że srebro jest więcej warte od brązu. Dobrze, że są ludzie mądrzy, którzy mnie w tym względzie oświecili tłumacząc mi, że brąz jest po zwycięskiej walce, a srebro po przegranej. Fakt, że aby ten brąz wywalczyć trzeba było najpierw przegrać pomijam milczeniem by nie urazić światłych ludzi. Muszę przeprosić kornie za to, że śmiem krytykować zarząd klubu i trenera, albowiem nie zdawałem sobie sprawy w moim zaślepieniu, że są oni z boskiego nadania i mnie zwykłemu śmiertelnikowi nie przystoi poddawać w wątpliwość boskich wyborów i powinienem wiedzieć, że z racji tego są nieomylni, nieusuwalni i nie podlegają jakiejkolwiek krytyce. Kornie błagam o wybaczenie. W swoim zacietrzewieniu podniosłem też swą obrazoburczą dłoń na dwie świętości PLK śmiąc twierdzić, że można było te dwie drużyny pokonać, choć ogólnie wiadomo, że są one nie do pokonania i tylko głupcy myślą, że można z nimi walczyć jak równy z równym, a szaleńcy, że można z nimi wygrać. Powinno być powszechną praktyką, że mecze z Muszyną i Bielskiem wszystkie pozostałe drużyny powinny poddawać walkowerem. Jako, że doznałem oświecenia proponuję by usunąć z naszej drużyny zawodniczki które ośmieliły się wygrać z relikwią PLK, aby w następnym sezonie już się taka wpadka nie zdarzyła. Śmiałem też w swej ciemnocie stwierdzić, że można wygrywać z włoskimi drużynami, choć to grzech śmiertelny, którego nawet w myślach nie wolno uczynić, albowiem od wieków wiadomo, że włoskie drużyny są niepokonane i nikt ze śmiertelników nie ma prawa nawet zamarzyć o równej walce z ich boskim majestatem. Dlatego pokornie proszę o wybaczenie i po napisaniu tego postu idę obciąć sobie rękę która targnęła się na te wszystkie świętości. Niech się święci 1, 2 maja i 3 i wszyscy święci. Amen! Ten post edytował SokratesDG wto, 25 maj 2010 - 22:33 -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 13:51 |