![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: śro, 28 wrz 05 Nr użytkownika: 165 ![]() |
W zwiĄzku z nieuczciwym postĘpowaniem chciaŁbym przestrzec przed Panem
Aleksander Maj zamocowanym w Centrum Medyczne REDEN 41-300 DĄbrowa GÓrnicza ul. Majakowskiego 18 e-mail: maj@endodoncja.pl W pod koniec roku 2002 doszŁo do umowy ustnej. Pan Aleksander Maj zleciŁ mi wykonanie napisu "STOMATOLOGIA" na elewacji budynku tytuŁem czego otrzymaŁem zaliczkĘ200 zŁ. Nie zostaŁa podpisana umowa pisemna, gdyŻ wczesniejsze zlecenie zostaŁo zakoĹczone bez zarzutu. WykonaŁem pracĘi przesŁaŁem fakturĘVat na kwotĘ1573,8 zŁ. Z powodu braku zapŁaty zadzwoniŁem do Pana Aleksander Maj. PrzedsiĘbiorca stwierdziŁ, Że to nie moja firma wykonaŁa zlecenie, a ja dzwoniĄc chce wyŁudziĆ pieniĄdze. DodaŁ jeszcze, Że Żaden sĄd nie uzna moich rozczeĹ, gdyŻ nie posiadam zamÓwienia. Rozumiem, Że konkurencja rynkowa i zapewnienie sobie przewagi nad rywalami utrudnia zachowanie przez przedsiĘbiorcĘuczciwoŚci a ciĘŻkie czasy dotknĘŁy takŻe stomatologiĘ. dalsze oceny tej sytuacji pozostawiam ..... Andrzej PaĹczyk ĹşrÓdŁo: http://endodoncja.boo.pl |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: pią, 21 paź 05 Nr użytkownika: 166 ![]() |
a oto naprawdĘciĘŻko w DĄbrowie. WiĘc siĘnie czepiajcie. :twisted:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:29 |