![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 343 Dołączył: wto, 27 lis 07 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 910 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W związku ze znaną chyba wszystkim sprawą możliwości zniknięcia PLK z Polsatu powstała petycja kierowana do Prezesa tejże stacji
![]() http://www.petycje.pl/petycja/4982/siatkarski_protest.html Podobno rozmowy wciąż trwają i prawdopodobnie i tak wszystko skończy się dobrze, ale lepiej dmuchać na zimne i wcześniej pokazać, że wszystkim nam na tym zależy ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: wto, 10 lut 09 Skąd: DG forever Nr użytkownika: 3,188 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Z tego co mnie się udało dowiedzieć, to relacje będą w stosunku 3+1 na korzyść siatkówki męskiej. Jeśli chodzi o iplę to i owszem mają być wszystkie mecze, ale nie określono czy " wszystkie" to wszystkie czy tylko liga męska. Poza tym relacje internetowe mają być docelowo za dwa lub trzy lata, więc w nadchodzącym sezonie raczej nie ma co liczyć na coś więcej. Prawdopodobieństwo, że relacje będą w stosunku 2+2 będzie większe gdy dziewczyny zdobędą medal na MŚ. Informacja nie jest potwierdzona, więc za nią nie ręczę.
Tak to jest jak ktoś chce się szybko hurtem pozbyć wszystkiego i załapać jak najwięcej kasy na raz. W sumie w Polsce to normalne, zwłaszcza jeśli dysponuje się czymś co jest własnością wspólną i kontrola działań jest w dużym stopniu ograniczona. Tu to normalne, że wszyscy narzekają, że się nie da, że są lepsi od nas (bez względu na to czy rzeczywiście są), dlatego opycha się wszystko szybko dopóki ktoś daje kasę, byle się pozbyć problemu, choćby to była kura znosząca złote jajka, nam się nigdy nic nie opłaca, zwłaszcza wtedy, gdy trzeba przy tym nieco pomyśleć, ale co ja tam wiem... Ten post edytował SokratesDG czw, 20 maj 2010 - 08:26 -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:04 |