![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kogo widzicie na nastĘpce Kwacha ?? WybÓr trudny, a raczej Żaden , Mimo rÓznych minusÓw Kwasniewskiego , to nie widze polityka , ktÓry mÓgŁby go zastĄpiĆ i w miare godnie reprezentowac nasz kraj.
Obecnie zgŁosili sie Religa i Borowski. Pewnie kandydowaĆ bedĄ jeszcze Cimoszewicz, Lepper, Giertych, Rokita , KaczyĹski. BOŻE CHROĄ POLSKE!!! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
QUOTE(rafi) Wiem o tym. Jakby to nie bylo dozwolone, to podjalbym odpowiednie kroki. Godzimy sie na reklamy, ale nie lubimy ich otrzymywac. To chyba oczywiste. Po prostu stwierdzam, ze Kaczynski (czy tez jego sztab) postapil po chamsku. Jestem pewien, ze podobnie jak ja mysli wielu uzytkownikow wp.pl.
Ciekawe jakby wygladala statystyka glosow zyskanych/straconych poprzez te internetowa akcje. Eee tam zaraz po chamsku. Nie lubiĘKaczyĹskiego, ale Żeby nazywaĆ reklamĘchamstwem. Chamstwem byŁo wysyŁanie listÓw dziekujĄcych za poparcie przez Oleksego. Tu jest jedynie proŚba. MoŻesz jĄ speŁniĆ, moŻesz usunĄĆ. Nic wiĘcej. Swoje i tak powiesz w niedzielĘ, albo i nie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:17 |