![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() EC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 547 Dołączył: nie, 16 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza-Centrum Nr użytkownika: 958 Płeć: Mężczyzna GG: 9808465 ![]() |
W I rundzie PO MKS Dąbrowa Górnicza zmierzy się z AZSem Białystok.
-------------------- Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: wto, 10 lut 09 Skąd: DG forever Nr użytkownika: 3,188 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dzięki Mały77, ale nie jesteśmy w tym jedyni znam jeszcze kilka osób, które myślą podobnie. Niestety na sektor nie wejdę i nie pomogę Wam, tak się złożyło
![]() A teraz wracając do meczu, a właściwie meczów - najbardziej mi żal Asi Szczurek, która czwarty mecz z rzędu grała na maksymalnych obrotach i wczoraj było widać, że mimo iż była zaangażowana cała w grę "oddychała już rękawami", szkoda, że reszta dziewczyn nie potrafiła wykrzesać z siebie nieco więcej entuzjazmu i dotyczy to nie tylko wczorajszego meczu, ale przede wszystkim zeszłotygodniiowego, bo wczorajszego by nie było gdyby... W każdym razie ode mnie dla Asi ![]() ![]() Mam nadzieję, że Asia się odbuduje, a przede wszystkim nieco odpocznie przed następnym meczem i znów zobaczę jej zacięte usteczka i te błyski w oczach, a reszta dziewczyn dorówna jej entuzjazmem i rozniosą Muszynę tak jak jej się to należy. Prawda jest taka, że jeśli Muszyna wejdzie do finału, to nie tylko nie będzie sprawiedliwe, ale będzie świadczyć o słabości całej polskiej ligi. Jeszcze jedna sprawa, jeśli drużyna ma psychologa sportowego, to moim skromnym zdaniem należy go wywalić na pysk, bo patrząc na cały sezon nie zdał egzaminu, jeśli nie ma, to najważniejszym transferem jakiego należy dokonać, to zatrudnienie takowego, tylko o specjalności sportów drużynowych, bo zwykły psycholog sobie nie poradzi. "A POZA TYM UWAŻAM, ŻE MUSZYNA MUSI POLEC" -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:47 |