![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kogo widzicie na nastĘpce Kwacha ?? WybÓr trudny, a raczej Żaden , Mimo rÓznych minusÓw Kwasniewskiego , to nie widze polityka , ktÓry mÓgŁby go zastĄpiĆ i w miare godnie reprezentowac nasz kraj.
Obecnie zgŁosili sie Religa i Borowski. Pewnie kandydowaĆ bedĄ jeszcze Cimoszewicz, Lepper, Giertych, Rokita , KaczyĹski. BOŻE CHROĄ POLSKE!!! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,221 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ZnalazŁem pewne forum
http://forum.wiecej.pl/polityka/f,Wybory-P...kie-2005,3.html a na nim ciekawĄ wypowiedĹş Ja porÓwnaŁem strony internetowe dwÓch gŁÓwnych kandydatÓw. Najpierw KaczyĹskiego poczytaŁem AktualnoŚci i zachĘciŁo mnie to by wejŚĆ dalej a nawet zadaĆ pytanie, poczytaĆ wiĘcej. Potem Tusk poczytaŁem AktualnoŚci i zaczĘŁo mi siĘzbieraĆ na wymioty. Oto prÓbka: "Nie przeŚpijcie niedzieli - powiedziaŁ Donald Tusk na czacie w portalu Onet.pl, zwracajĄc siĘdo mŁodych ludzi. - Odpowiedzcie sobie na pytanie, dlaczego ludzie rozumiejĄcy Świat, mŁodzi i odwaŻni uŻytkownicy internetu, popierajĄc moje poglĄdy, w dniu wyborÓw zostajĄ w domu? Za kilka dni na wŁasne Życzenie moŻecie przegraĆ z Radiem Maryja - przekonywaŁ lider PO." Zanim zagŁosujecie proszĘo jedno przejrzyjcie ich strony. Nie wierzĘby po tym czŁowiek dla ktÓrego honor i kultura to nie sĄ puste sŁowa zagŁosowaŁ na Tuska. Ps. Ja to nie Radio Maryja, nie jestem sŁuchaczem Radia Maryja. Jestem po prostu zwolennikiem pana KaczyĹskiego, ktÓrego strony internetowe ugruntowaŁy na tym stanowisku i to bardziej strona Tuska brrrr...... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 00:59 |