![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 35 Dołączył: pon, 18 cze 07 Skąd: Bydgoszcz Nr użytkownika: 734 Płeć: Kobieta GG: 9653178 ![]() |
A szczerze, to co innego władze Muszyny mogą zrobić niż dementować? Choć kiepskie coś to "dementi":
CYTAT Na wszelkie ruchy transferowe należy poczekać do końca sezonu. Mogę z całą stanowczością powiedzieć, że w tej chwili głównym naszym zmartwieniem jest walka o obronę mistrzowskiego tytułu -mówi Bogdan Serwiński. Nie powiedział, że te zawodniczki na 100% Muszyny nie zasilą, tylko, że trzeba czekać do końca sezonu. Jego wypowiedź jest tu kluczowa moim zdaniem. Co do samych kontraktów, nie powiedział tego jakiś Franek spod budki z kebabem na muszyńskim rynku mówiąc "no widziałem na rozmowach tą i tamtą, tak mi się wydaje" jako anonimowe sensacyjne źródło, tylko manager sportowy, który oprócz pana Malke i Ryszarda Boska ma największe wpływy na naszym rynku siatkarskim. Wała publicznie by siebie nie robił rozpowiadając kłamstwa. Trochę się dziwię Panu Grzybowi, że w trakcie rozgrywek ujawnia takie informację, ale znając managerów ma w tym własny jakiś interes. Nie wiem jaki, ale coś musi być na rzeczy. Normalnie wszyscy są wstrzemięźliwi i czekają do końca kontraktów. Owszem są spekulacje, ale nie zdarzało się raczej by w czasie trwania ćwierćfinałów ktoś wylatywał z hasłem, że ta czy tamta już podpisała z tym klubem kontrakt. Dziwne to wszystkie, mam nadzieję, że to jakaś zasłona dymna (???). A co do Kaśki, to jeszcze nie wszystko jest stracone, bądź co bądź nie podpisała, ale gdybym była na Waszym miejscu to by mi się to baaaardzo nie podobało... ![]() -------------------- ![]() W każdym sercu naszym tkwi, błękit nieba, czerwień krwi Pałac Bydgoszcz! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:02 |