![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 343 Dołączył: wto, 27 lis 07 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 910 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W związku ze znaną chyba wszystkim sprawą możliwości zniknięcia PLK z Polsatu powstała petycja kierowana do Prezesa tejże stacji
![]() http://www.petycje.pl/petycja/4982/siatkarski_protest.html Podobno rozmowy wciąż trwają i prawdopodobnie i tak wszystko skończy się dobrze, ale lepiej dmuchać na zimne i wcześniej pokazać, że wszystkim nam na tym zależy ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 32 Dołączył: śro, 21 paź 09 Nr użytkownika: 3,509 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam
Podczas Pucharu Polski Kobiet była mowa o promocji siatkówki kobiecej - A TU CO?? Zamiast promocji jest degradacja!! Ja oglądam siatkę zarówno męska jak i kobiecą. Przenoszenie którejś z lig do innej telewizji wiąże się z jej degradacją. Wybierając rozwiązanie techniczno/finansowe (satelita-kabel/ilość odbiorników) w swoim domu rozważałem między innymi dostępność kanałów z siatkówką, zarówno męską jak i żeńską. Jeśli siatkówka żeńska zniknie z polsatu to RACZEJ/NA PEWNO nie kupię drugiej usługi aby ją oglądać - po prostu nie stać mnie na dodatkowe AŻ TAKIE wydatki. Takie myślenie władz PLK zmierza do degradacji popularności tej ligi a nie do jej popularyzacji. PawBuch |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:08 |