![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 22 Dołączył: śro, 25 lis 09 Nr użytkownika: 3,578 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ma ktoś jakieś ino odnośnie pp w tym sezonie ?
Wiem, że Piła 18.01.2010 grała ze stalą mielec. Zna ktoś jakieś wyniki losowania itp, itd. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: wto, 10 lut 09 Skąd: DG forever Nr użytkownika: 3,188 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Miałem nie polemizować, ale z postu sarsolota wynika, że zarząd klubu nie dorósł do zarządzania drużyną o tak dużym potencjale. Założenia można modyfikować, a nawet trzeba gdy zaistnieje taka potrzeba. Błądzić jest rzeczą ludzką, ale trwanie w błędzie to głupota. Jeśli LM nie była priorytetem zwłaszcza gdy otwarła się szansa na zdobycie czegoś więcej, to wydane na nią pieniądze zostały zmarnowane, no chyba że stać nas na wyrzucenie kilkudziesięciu tysięcy euro w błoto. PP też nie był priorytetem, ale mam wrażenie, że to jest dorabianie teorii do faktów, które widać - dziewczyny przestały się starać, bo nikt od nich nie wymagał więcej poza niezbędne minimum, a coś takiego niszczy drużynę. Podsumowując - gospodarka planowa była w poprzednim systemie, co nasuwa przypuszczenie, że ktoś przespał ostatnie dwadzieścia lat.
Pytanie na koniec: Jeśli w przyszłym sezonie założeniem będzie utrzymanie się w lidze, to wszyscy musimy się zadowolić ósmym miejscem? Ten post edytował SokratesDG pon, 29 mar 2010 - 08:54 -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:13 |