![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 5 Dołączył: pią, 05 mar 10 Nr użytkownika: 3,749 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jeśli szukasz profesjonalnego zespołu na swoje wesele- wejdz na stronę Agencji Stage-Music. Bogata oferta dla wymagających klientów, nawet 10% rabatu.
www.stagemusic.pl
Załączony plik
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: nie, 07 mar 10 Nr użytkownika: 3,752 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jestem na etapie poszukiwania zespołu, byłem na tej stronie i jest na prawde kosmiczna, wszystko się rusza, nawet zdjęcia są w 3 wymiarach, ale czy to odzwieciedla jakosc tych zespołów?? i jakie są ceny?
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: nie, 07 mar 10 Nr użytkownika: 3,751 Płeć: Kobieta ![]() |
Jestem na etapie poszukiwania zespołu, byłem na tej stronie i jest na prawde kosmiczna, wszystko się rusza, nawet zdjęcia są w 3 wymiarach, ale czy to odzwieciedla jakosc tych zespołów?? i jakie są ceny? Ceny są raczej takie jak wszedzie, ale jest duzy wybór i lepsza jakosc tych zespołów. Nie zaluje pieniedzy wydanych na Non Stop, bo swietnie poprowadzili moją imprezę i piszę tu na forum zeby im podziekowac;))! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:32 |