![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ciekaw jestem,na kogo glos oddadza nasi uzytkownicy :22:
Ja narazie nie mam mojego faworyta, gdzyz poprostu moim zdaniem nie ma ugrupowania, ktore spelnialoby swoje obietnice wyborcze, jednakze na wybory napewno pojde, bo nie chce aby wiekrzosc mialy buraki z samoobrony lub LPRu. Pamietajcie, jezeli nie pojdziecie na wybory dajecie glos na te wlasnie ugrupowania :oops: . |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
duzo byl od nas kandydatow
WYNIKI WYBORÓW W DĄBROWIE GÓRNICZEJ, GŁOSY ODDANE NA MIESZKAJĄCYCH W DG NAZWISKO i IMIĘ KOMITET WYBORCZY GŁOSÓW Podraza Zbigniew Marian Sojusz Lewicy Demokratycznej 3621 MaŁecka-Libera Beata Maria Platforma Obywatelska RP 3099 Pasternak Agnieszka Socjaldemokracja Polska 1650 KoŚcielniak Jacek Prawo i SprawiedliwoŚĆ 1259 GŁowacka Halina Prawo i SprawiedliwoŚĆ 974 Sosnowski Antoni Liga Polskich Rodzin 968 Molicka Dagmara Agata Sojusz Lewicy Demokratycznej 798 Borowicz Artur Jerzy Platforma Obywatelska RP 729 CiaŚ BogusŁawa Platforma Obywatelska RP 720 ------------------------------------------------------------------- Jaszczura Grzegorz Leszek Platforma Janusza Korwin-Mikke 419 BargieŁ Tomasz Socjaldemokracja Polska 241 Pietrucha PaweŁ Prawo i SprawiedliwoŚĆ 234 Lech Danuta Socjaldemokracja Polska 155 Jaszczura Ewa Beata Platforma Janusza Korwin-Mikke 126 Niedostatkiewicz Eleonora Barbara Liga Polskich Rodzin 105 KĘpka Bogdan Polskie Stronnictwo Ludowe 93 Hrabia Katarzyna ElŻbieta Socjaldemokracja Polska 92 SzaŁwiĹska Sylwia MaŁgorzata Partia Demokratyczna-demokraci.pl 88 Znojek Jerzy WŁodzimierz Polska Partia Pracy 84 Szwej Krzysztof Edward Polska Partia Pracy 81 Duda Jan Polskie Stronnictwo Ludowe 75 Jasica Tomasz Jan Platforma Janusza Korwin-Mikke 68 Turos Beata Polskie Stronnictwo Ludowe 66 Baruch Ireneusz Polska Partia Pracy 64 Piwowarczyk Tomasz Roman Partia Demokratyczna-demokraci.pl 64 Kmiotek Dariusz Jan Platforma Janusza Korwin-Mikke 63 Cybulski Ronald Partia Demokratyczna-demokraci.pl 62 Werner Monika Aneta Socjaldemokracja Polska 61 Wojciechowski PrzemysŁaw Daniel Partia Demokratyczna-demokraci.pl 61 Dobrek WŁodzimierz MichaŁ Platforma Janusza Korwin-Mikke 54 Mstowska Marta Katarzyna Socjaldemokracja Polska 48 Strzelecki Tadeusz Wojciech Platforma Janusza Korwin-Mikke 46 DĄbrowska Krystyna Jadwiga Polska Konfederacja - GodnoŚĆ i Praca 46 Lepa Adrian Robert Polska Partia Pracy 44 Siedlecka Weronika Ruch Patriotyczny 40 Barcicki Ziemowit Ruch Patriotyczny 28 Kmiecik-Kawecka Ewa Barbara Ruch Patriotyczny 23 Kiercz Aneta Beata Polska Konfederacja - GodnoŚĆ i Praca 22 BurzyĹski Arkadiusz Jerzy Polska Partia Pracy 21 Kokoszka Jerzy WŁodzimierz Ruch Patriotyczny 21 16513 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:57 |