![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 5 Dołączył: pią, 05 mar 10 Nr użytkownika: 3,749 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jeśli szukasz profesjonalnego zespołu na swoje wesele- wejdz na stronę Agencji Stage-Music. Bogata oferta dla wymagających klientów, nawet 10% rabatu.
www.stagemusic.pl
Załączony plik
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: nie, 07 mar 10 Nr użytkownika: 3,750 Płeć: Kobieta ![]() |
Jeśli szukasz profesjonalnego zespołu na swoje wesele- wejdz na stronę Agencji Stage-Music. Bogata oferta dla wymagających klientów, nawet 10% rabatu. www.stagemusic.pl Witam. W ubiegłym roku szukałam z narzeczonym zespołu na wesele i to jest po prostu tragedia jak niektórzy grają, ale kolezanka powiedziala zebysmy sie udali do tej Agencji stage music i bylam pozytywnie zaskoczona, bo jest duzy wybór zespołów i mają na prawdę profesjonalne podejscie, przede wszystkim nie robią wiochy na imprezie. Pan z tej agencji wiele rzeczy nam doradzil i uswiadomil i orientuje sie w temacie. Wybralismy zespół Deja vu i to był najlepszy nasz wybór weselny;)) a byłam już na wielu weselach i mam duze porównanie. Polecam tą agencje jesli chcecie miec pewnosc zeby Wasze wesele nie było "spalone"... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:17 |