![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 5 Dołączył: czw, 07 paź 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 112 ![]() |
Witam.Mam zamiar wybrac sie na kurs prawa jazdy i w zwiĄzku z tym moje pytanie.KtÓry oŚrodek szkolenia polecacie i dlaczego? Z gÓry dziĘkuje i pozdrawiam
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 6 Dołączył: czw, 04 mar 10 Nr użytkownika: 3,746 Płeć: Mężczyzna ![]() |
tzn tak.. nie wiem czy ten ośrodek wogóle ma jakąś nazwę... on znajduje się przy kościele koło ulicy kosmonautów (przy osiedlu tysiąclecia). ciężko mi to precyzyjniej określić.Jest przyklejony do kościoła
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
tzn tak.. nie wiem czy ten ośrodek wogóle ma jakąś nazwę... on znajduje się przy kościele koło ulicy kosmonautów (przy osiedlu tysiąclecia). ciężko mi to precyzyjniej określić.Jest przyklejony do kościoła Nie polecam. Jeżeli instruktor tej "szkoły jazdy" parkuje na wąskiej drodze pod swoim budynkiem, 5-7 m przed zakrętem i tłumaczy, że może tu stać bo nie ma zakazu zatrzymywania to ja wymiękam. Kedyś na Kasprzaka, pod pawilonem, wrzuciłem wsteczny, oglądam się, ruszam i po chwili widzę, dojeżdżającą "elkę" tej firmy z kursantem uczącym się parkować. Zdązyłem zahamować. Pan instruktor, rzecz jasna, mnie kazał zachowywać ostrożność. Nie polecam. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:13 |