![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
czy ktos moze rzucic jakimi fajnymi tytulami z Atarynki i Commodorca - sciagnolem sobie ostatnio emulator, ale kurcze na tym sie skonczylo bo nie pamietam fajnych tytulow w ktore mozna by pograc. :9:
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 36 Dołączył: śro, 20 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 10 ![]() |
Ehh...Ja tam zaczynaŁm od kochanej Amisi 500 :) Sentyment jak nie wiem Łezka sie krĘci. DostaŁem gierke to Łooooo!!!! GraŁo sie i graŁo :) Żadnych problemÓw Że maŁo ramu, Że GF 90000 wysiada i Petiak 70 GHz maŁo. Nie ChciaŁo mi sie czytaĆ posta Jashiego( za dŁugi) ale na Giana Sisters to zŁamaŁem 2 joy-sticki (czy jak to sie pisze). A North & South Łooo zodbywanie fortu i te szoty z armat :) Albo Defenders Of The Crown...moja ulubiona ahh te katapulty i walka w zamku:) Dune 2...uuu zgarnoŁem od Jashiego ale wypas (on miaŁ juŻ amisie 600). Lotusy :) gra fajna i muza zajbeista (zwŁaszcza w 2). A Final Fight.... zajebaĆ kolesiowi rurkĄ w metrze :)hahahaha a apmiĘtacie FRANKO (FRANCO-nie wim jak to byŁo) i nie byŁo, Że grafika kieopska, Że pixel i vertex kiepski, Że DX 9 wymaga, Że 8 potokÓw, Że 128 na karcie, hmm... 1 MB ramu i takie osiĄgi a teraz 256 i MAŁO!!!!!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:08 |