![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ciekaw jestem,na kogo glos oddadza nasi uzytkownicy :22:
Ja narazie nie mam mojego faworyta, gdzyz poprostu moim zdaniem nie ma ugrupowania, ktore spelnialoby swoje obietnice wyborcze, jednakze na wybory napewno pojde, bo nie chce aby wiekrzosc mialy buraki z samoobrony lub LPRu. Pamietajcie, jezeli nie pojdziecie na wybory dajecie glos na te wlasnie ugrupowania :oops: . |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 294 Dołączył: pią, 25 lut 05 Skąd: DG Nr użytkownika: 125 Płeć: Mężczyzna ![]() |
:)+--> QUOTE(:)) A Komitet Wyborczy Platformy Janusza Korwin-Mikke uzyska chyba w samej DG najwieksze poparcie z calego kraju - ciekawe nawet[/quote]
To powÓd do dumy, bo to oznacza, Że u nas najwiĘcej ludzi ma ŚwiadomoŚĆ, Że wŁadza, za wyjĄtkiem urzĘdnikÓw i innych swoich pupilkÓw, zwykŁym ludziom nic nie da. Że retoryka socjalna dziaŁa w ZagŁĘbiu coraz sŁabiej, ale niestety caŁy czas jest narzĘdziem za pomocĄ ktÓrego ugrupowania polityczne zwyciĘŻajĄ w Polsce w wyborach. Że tylko dziĘki wŁasnej i ciĘŻkiej pracy moŻna do czegoŚ dojŚĆ w Życiu. Że mniej paĹstwa i biurokracji w gospodarce oznacza wiĘcej biznesu i miejsc pracy. Pewnie jeszcze duŻo wody upŁynie w WiŚle zanim wiĘkszoŚĆ ludzi zacznie odrÓŻniaĆ czcze obietnice od tego, co faktycznie trzeba zrobiĆ w kraju, aby dobrobyt byŁ udziaŁem wiĘkszoŚci, a nie tylko wybraĹcÓw ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:58 |