![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: pią, 31 lip 09 Nr użytkownika: 3,402 Płeć: Mężczyzna ![]() |
zrobimy tutaj ranking najlepszych i najspokojniejszych pubow w miescie
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 530 Dołączył: wto, 03 cze 08 Nr użytkownika: 1,319 Płeć: Mężczyzna ![]() |
zrobimy tutaj ranking najlepszych i najspokojniejszych pubow w miescie zarejestrowałam się specjalnie dla tego tematu MOIM ZDANIEM NAJLEPSZY, NAJSPOKOJNIEJSZY, Z NAJLEPSZĄ MUZYKĄ, Z NAJLEPSZYM KLIMATEM ŻE NIE WSPOMNE O IMPREZACH I KONCERTACH JEST KOMITYWA KIEDYŚ TAKI KLMAT MIAŁA STARA PARTIA, CHATA, PALETA ( ktoś to jeszcze pamięta?) ![]() a więc dziś 1 miejsce KOMITYWA!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 miejsce RAJ KORNIKÓW 3 miejsce PULS jakoś dziwnie w podobnym czasie się zarejestrowałaś co właściciel tego lokalu i jakoś dziwnie piszesz tak jak on z włączonym CAPSem ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 299 Dołączył: pon, 26 maj 08 Nr użytkownika: 1,306 Płeć: Mężczyzna ![]() |
zrobimy tutaj ranking najlepszych i najspokojniejszych pubow w miescie zarejestrowałam się specjalnie dla tego tematu MOIM ZDANIEM NAJLEPSZY, NAJSPOKOJNIEJSZY, Z NAJLEPSZĄ MUZYKĄ, Z NAJLEPSZYM KLIMATEM ŻE NIE WSPOMNE O IMPREZACH I KONCERTACH JEST KOMITYWA KIEDYŚ TAKI KLMAT MIAŁA STARA PARTIA, CHATA, PALETA ( ktoś to jeszcze pamięta?) ![]() a więc dziś 1 miejsce KOMITYWA!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 miejsce RAJ KORNIKÓW 3 miejsce PULS jakoś dziwnie w podobnym czasie się zarejestrowałaś co właściciel tego lokalu i jakoś dziwnie piszesz tak jak on z włączonym CAPSem ![]() Każdy sposób na reklamę jest dobry ![]() a Komitywa to rzeczywiście fajny pubik - chociaż w zimię troche zimnawo w drugiej sali. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: sob, 13 lut 10 Nr użytkownika: 3,711 Płeć: Kobieta ![]() |
zrobimy tutaj ranking najlepszych i najspokojniejszych pubow w miescie zarejestrowałam się specjalnie dla tego tematu MOIM ZDANIEM NAJLEPSZY, NAJSPOKOJNIEJSZY, Z NAJLEPSZĄ MUZYKĄ, Z NAJLEPSZYM KLIMATEM ŻE NIE WSPOMNE O IMPREZACH I KONCERTACH JEST KOMITYWA KIEDYŚ TAKI KLMAT MIAŁA STARA PARTIA, CHATA, PALETA ( ktoś to jeszcze pamięta?) ![]() a więc dziś 1 miejsce KOMITYWA!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 miejsce RAJ KORNIKÓW 3 miejsce PULS jakoś dziwnie w podobnym czasie się zarejestrowałaś co właściciel tego lokalu i jakoś dziwnie piszesz tak jak on z włączonym CAPSem ![]() Każdy sposób na reklamę jest dobry ![]() a Komitywa to rzeczywiście fajny pubik - chociaż w zimię troche zimnawo w drugiej sali. sherlock holmes forum m dg, z pewnością jestem właścicielem komitywy jak i z resztą raju i pulsa a wcześniej chaty, palety i partii gratuluje dedukcji; aż strach się logować ![]() ![]() do komitywy chodzę często i stwierdzam, że po remoncie 2 sali teraz jest tam cieplej niż w 1. POZDRAWIAM WSZYSTKICH WYMIENIONYCH WYŻEJ WŁAŚCICIELI TAK UDANYCH PUBÓW A WSZYSTKIM MIESZKAŃCOM DG ŻYCZĘ MILE SPĘDZONEGO CZASU W WYBRANEJ PRZEZ SIEBIE KNAJPCE. POZDRAWIAM ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 299 Dołączył: pon, 26 maj 08 Nr użytkownika: 1,306 Płeć: Mężczyzna ![]() |
do komitywy chodzę często i stwierdzam, że po remoncie 2 sali teraz jest tam cieplej niż w 1. No niestety nie jest. Ostatnio wytrzymałem tam 10 min i trzebabyło się przenieść do 1 sali. Niestety ogrzewaniew Komi kuleje i to jest lekki minus. Gratuluje decyzji o usunięciu stołu bilardowego. 3 stoliki więcej i w lotki można normalnie pograć. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:11 |