![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 20 Dołączył: pią, 08 sty 10 Nr użytkownika: 3,646 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mam do sprzedania PS3 Fat którą kupiłem w USA w poprzednie wakacje. Kupiłem ją na własny użytek lecz ostatnio konsola stoi nieużywaną więc ją sprzedaje. Nie była otwierana ani naprawiana, nie była z nia zadnych problemow technicznych ani innych. Do konsoli nie mam pudełka, mam do niej papiery i rachunek z BEST BUY jakby ktoś chciał. W zestaw wchodzi:
- Konsola 40GB - kabel HDMI - HDMI - kabel do pada - DWA PADY sixaxis (oryginalne) - Kabel zasilania - 6 gier (widoczne na zdjeciach: MGS4, Uncharted, Ratchet, Soul Calibur 4, Killzone2, GTA4) ![]() ![]() ![]() Cena jaka mnie interesuje to 1100zł za cały zestaw. Prosze sie ze mna kontaktowac na gg 6920005 lub mail kamil391(malpa)gmail.com Odbior osobisty w Dabrowie Gorniczej/Bedzinie/Czeladzi/Sosnowcu lub Katowicach (do ustalenia) Jeśli kogoś nie interesuje wszystkie gry tylko 1 lub wybrane to mozemy dogadać się co do ceny. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 20 Dołączył: pią, 08 sty 10 Nr użytkownika: 3,646 Płeć: Mężczyzna ![]() |
http://allegro.pl/item927265099_playstatio...a_na_start.html LINK DO AUKCJI
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:13 |