![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 160 Dołączył: śro, 26 gru 07 Nr użytkownika: 993 Płeć: Mężczyzna GG: 4723472 ![]() |
Chciałbym umyć auto gdzieś w Dąbrowie lub okolicach, tylko zależy mi żeby było tanio i najlepiej bezdotykowo.
Gdzie mogę umyć autko i ile to mnie będzie kosztować? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 160 Dołączył: śro, 26 gru 07 Nr użytkownika: 993 Płeć: Mężczyzna GG: 4723472 ![]() |
Dzwoniłem, na jednym to się zgłasza poprzednia właścicielka myjni, a na drugim poczta głosowa.
Ale dzięki podjadę tam dzisiaj, a jak nie to skoczę na automat, tylko boję się o swoje lusterka, mam Mazde 323F i lusterka się nie składają. Jakie jest ryzyko ich urwania? Ktoś już korzystał z myjni bez składania lusterek? |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Ale dzięki podjadę tam dzisiaj, a jak nie to skoczę na automat, tylko boję się o swoje lusterka, mam Mazde 323F i lusterka się nie składają. Jakie jest ryzyko ich urwania? Ktoś już korzystał z myjni bez składania lusterek? Heh ja mam jeden zaczep ułamany i jak byłem pierwszy raz na automacie to mi obudowa poleciała w diabły, musiałem czekać aż myjnia stanie żeby po nią wejść, na szczęście nie uszkodziła się bardziej niż była, teraz po prostu przed wjazdem obklejam lusterko taśmą ![]() CYTAT Jadąc z centrum DG do Będzina jest taka śmieszna stacyjka (St1) i mają 95 za ok 4.03zł, znalazł się już jakiś Kamikaze co tam tankował? Jak wrażenia? Ja wychodzę z założenia, że takie oszczędności kosztują najwięcej. Bo jakoś nie wierzę, że ktoś dokłada do interesu po to, żebym miał tanio. Nie korzystam więc z takich wynalazków i nie polecam. Ten post edytował vacu czw, 11 lut 2010 - 17:37 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:33 |