![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 160 Dołączył: śro, 26 gru 07 Nr użytkownika: 993 Płeć: Mężczyzna GG: 4723472 ![]() |
Chciałbym umyć auto gdzieś w Dąbrowie lub okolicach, tylko zależy mi żeby było tanio i najlepiej bezdotykowo.
Gdzie mogę umyć autko i ile to mnie będzie kosztować? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Na Norauto nie chodziło mi o zacieki z wody - to akurat mnie niespecjalnie rusza (a szyby można przetrzeć), ale o niedoczyszczone miejsca przy bocznych kierunkowskazach, wycieraczce tylnej, klamkach itp. - dokładność była mniejsza niż automatów z Lukoilu czy BP.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Na Norauto nie chodziło mi o zacieki z wody - to akurat mnie niespecjalnie rusza (a szyby można przetrzeć), ale o niedoczyszczone miejsca przy bocznych kierunkowskazach, wycieraczce tylnej, klamkach itp. - dokładność była mniejsza niż automatów z Lukoilu czy BP. To też zależy kiedy pojedziesz. Jeśli w sobotę po południu kiedy non-stop jest kolejka to się zgadza, aczkolwiek z własnymi ściereczkami można sobie poradzić. Lepiej jechać poza "godzinami szczytu" - wtedy efekt jest lepszy. Mam takie wrażenie, że jak jest duży ruch to te programy lecą szybciej ale może tak mi się wydaje. Natomiast na pewno te "szmaty" na końcu są wtedy mokre i nie docierają jak trzeba, na pewno też koleś z myjką "na starcie" opłukuje mniej dokładnie przy dużym ruchu. Tak czy siak ja też w 100% zadowolony nie jestem, jeżdżę tam głównie dlatego, że obok jest plac, gdzie spokojnie można sobie grzebać jeszcze przy aucie dwie godziny i nikt się nie czepia, następnym razem przetestuję tę koło Lidla. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:12 |