![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 160 Dołączył: śro, 26 gru 07 Nr użytkownika: 993 Płeć: Mężczyzna GG: 4723472 ![]() |
Chciałbym umyć auto gdzieś w Dąbrowie lub okolicach, tylko zależy mi żeby było tanio i najlepiej bezdotykowo.
Gdzie mogę umyć autko i ile to mnie będzie kosztować? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 160 Dołączył: śro, 26 gru 07 Nr użytkownika: 993 Płeć: Mężczyzna GG: 4723472 ![]() |
Ile kosztuje ta myjnia w Norauto?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Ile kosztuje ta myjnia w Norauto? 9-20 zł zależy od programu. Od razu mówię, że nie opłaca się nic więcej niż program za 12. Droższy (chyba 16 zł) biorę teraz coby mi podwozie z soli wypłukało (ale na ile płuka tak naprawdę? Robię to dla czystego sumienia...), w okresie wiosna-jesień to albo najtańszy albo za 12 biorę. Jak chcę zawoskować to mam Meguiar's Gold Class Liquid Car Wax (polecam!) i robię to ręcznie, efekt 100x lepszy choć narobić się trzeba :/ ps. Tyle co wyżej to kosztuje 'automat', myjka nie wiem, bo na myjkę jeżdżę gdzie indziej, odkurzacz się w każdym razie nie opłaca, 2 zł za 5 minut ale guzik wciąga... Ten post edytował vacu pon, 08 lut 2010 - 17:44 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:24 |