![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: wto, 10 lut 09 Skąd: DG forever Nr użytkownika: 3,188 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jeśli LSK zniknie z telewizji, to będzie źle, ale myślę, że kibice się od niej nie odwrócą tylko dlatego, że nie będą pokazywać w telewizji. Ja będę na każdym meczu na którym zdołam być i mam nadzieję, że zrobi tak każdy kto kocha siatkówkę. Odejdą od niej tylko cwaniaki i tacy co to jak muchy do miodu lecą za sukcesem. Może na krótką metę żeńska siatkówka na tym straci, ale może oczyści się atmosfera, bo odejdą od niej najgorsze męty, które są w niej tylko dla kasy i niczego więcej, dzięki temu może zostaną w siatkówce ci którzy ją kochają. Wiem, że to w efekcie pachnie amatorstwem, ale jedno jest pewne to nie kibice odwrócą się od siatkówki, a całe to zamieszanie robią właśnie ci którzy się jej trzymają dla kasy. Jeśli Polsat zrezygnuje z nadawania LSK, ja zrezygnuję z Polsatu i tak powinien zrobić każdy szanujący się kibic.
Ten post edytował SokratesDG śro, 03 lut 2010 - 21:39 -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 13:49 |