![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jakie sĄ wedŁug Was najlepsze knajpy w naszym miescie? WedŁug mnie to Partia ,Planeta , Graffiti, Cegielnia. Ostatnio otworzyli w centrum maXmario, ale to raczej dla "starszyzny". A w catamaranie jeszcze nie byŁem. Odradzam wszystkim Pub 21 i Dukat. A co z AtmosferĄ?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(quest66) Knajpa miaŁaby siĘznajdowaĆ po stronie Huty Bankowej.
Na jakies 60-80 osÓb. Z jedzonka na ciepŁo to coŚ prostego. Ceny piwa raczej normalne tzn. 4-5 zŁ. Godziny otwarcia od 12 do 24 caŁy tydzieĹ. ewentualnie w weekendy do ostatniego goŚcia. Muza z radia. Do tego bilard, piŁkarzyki, play station. Mam jeszcze kilka innych ciekawych pomysŁÓw. Pozdrawiam. Hmmm jestem stalym bywalcem knajp i z tego co sadze, naprawde jest sie trudno wybic z lokalem. wedlug mnie 1. Billard jak najbardziej wskazany 2. Piwo na poczatek 3.50 :) 3. Muza niech nadaje z radia, ale szafa grajaca musi byc+zarobek dla ciebie(oczywiscie z muzyka do wziecia) 4.Nie wiem o jakim metrazu masz ten lokal ,ale przydalby sie jakis najmniejszy parkiet. Ludzie zawsze sie nabzdryngola i tancza na kawalku podlkogi. 5.Sam wystroj knajby robi za te wszystkie punkty u gory. Osobiscie mam pomysl,ale oczywiscie nie zdradze :) 6.Znizki dla ludzi z tego forum :) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:49 |