![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jakie sĄ wedŁug Was najlepsze knajpy w naszym miescie? WedŁug mnie to Partia ,Planeta , Graffiti, Cegielnia. Ostatnio otworzyli w centrum maXmario, ale to raczej dla "starszyzny". A w catamaranie jeszcze nie byŁem. Odradzam wszystkim Pub 21 i Dukat. A co z AtmosferĄ?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
QUOTE(quest66) Witam
To jest mÓj pierwszy post na forum. Jestem mieszkaĹcem DĄbrowy i mam zamiar otworzyĆ pub w okolicach Huty Bankowej. ProsiŁbym o Wasze opinie na temat takiego przedsiĘwziĘcia. Wszystkie za i przeciw lokalizacji i samego pomysŁu. BĘdĘbardzo wdziĘczny za wszystkie opinie. Pozdrawiam. MoŻesz sprÓbowaĆ, choĆ nie byŁbym optymistĄ. Na KoŚciuszki knajpkĘma Roman. Bar piwny jest naprzeciwko gŁÓwnego wejŚcia. Przy kŁadce mija siĘz celem, bo nieczynna. A gdzie masz go zamiar otworzyĆ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:39 |