![]() |
![]() |
Guest_kapral_* |
![]()
|
Guests ![]() |
Ostatnio namnożyło się w DG różnych pizzerii. Gdzie wg was pizza smakuje najlepiej?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
Po ostatnio zamówionej pizzy u Grubego Benka zmieniłem o tej restauracji zdanie.
Zamawiałem u nich bardzo często i jak wziąłem mega to była naprawde konkretna, a sera to tyle było, że nieraz był na pudełku i jak mi ją dostarczyli to była ciepła i się jadło z przyjemnością. Zamawiałem ostatnio pani powiedziała, że kierowca jest w trasie i będę musiał poczekać 1 godzinę. Jak się okazało pizze dostałem 2 godziny później. Gdy otworzyłem pudełko to poczułem się jakbym widział mrożoną pizze z Kauflanda.Była zimna, cienka i nadawała się tylko po żeby jechać do Benka i pokazać jaką odwalają kaszanę !! A najlepsze jest to, że jak ostatnio dostałem ulotkę i wyraźnie na niej pisze dowóż do domu lub firmy od 0,99zł, a pani zawsze przypomina, że dowóz bodajże od 20zł. Myślą jak już weszli na rynek, zadebiutowali się dobrze i teraz odwalają kaszanę to klientów będą mieć wiecznie, niestety nie bo ja już u nich nigdy nie zamówię i innym też to odradzam. Niemam innego wyjścia jak tylko powrócić do Da Grasso ![]() Pozdrawiam. Ten post edytował Lui czw, 07 sty 2010 - 22:56 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Niemam innego wyjścia jak tylko powrócić do Da Grasso ![]() Ja się do nich bardzo zraziłem jak kiedyś dostałem pizze z starymi czarnymi pieczarkami, do tego ciasto było mokre co dawało efekt jedzenia gumy. Od tamtej pory tam nie zamawiam, Gruby Benek też ostatnio robi pizze jakby im nie zależało na klientach. Od nie dawna wdrażam robienie pizzy samemu w domu ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:21 |