![]() |
![]() |
Guest_kapral_* |
![]()
|
Guests ![]() |
Ostatnio namnożyło się w DG różnych pizzerii. Gdzie wg was pizza smakuje najlepiej?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
Po ostatnio zamówionej pizzy u Grubego Benka zmieniłem o tej restauracji zdanie.
Zamawiałem u nich bardzo często i jak wziąłem mega to była naprawde konkretna, a sera to tyle było, że nieraz był na pudełku i jak mi ją dostarczyli to była ciepła i się jadło z przyjemnością. Zamawiałem ostatnio pani powiedziała, że kierowca jest w trasie i będę musiał poczekać 1 godzinę. Jak się okazało pizze dostałem 2 godziny później. Gdy otworzyłem pudełko to poczułem się jakbym widział mrożoną pizze z Kauflanda.Była zimna, cienka i nadawała się tylko po żeby jechać do Benka i pokazać jaką odwalają kaszanę !! A najlepsze jest to, że jak ostatnio dostałem ulotkę i wyraźnie na niej pisze dowóż do domu lub firmy od 0,99zł, a pani zawsze przypomina, że dowóz bodajże od 20zł. Myślą jak już weszli na rynek, zadebiutowali się dobrze i teraz odwalają kaszanę to klientów będą mieć wiecznie, niestety nie bo ja już u nich nigdy nie zamówię i innym też to odradzam. Niemam innego wyjścia jak tylko powrócić do Da Grasso ![]() Pozdrawiam. Ten post edytował Lui czw, 07 sty 2010 - 22:56 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:18 |