![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 3 Dołączył: śro, 06 sty 10 Nr użytkownika: 3,641 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam serdecznie,
jestem studentem 3-go roku Ekonomii na Akademii Ekonomicznej w Katowicach. W związku z realizowanym przeze mnie procesem dydaktycznym chciałbym zaczerpnąć Państwa opinii na temat rynku mieszkaniowego w Dąbrowie Górniczej. Wypełnienie ankiety znajdującej się tutaj: http://www.ankietka.pl/ankieta/33393/prefe...a-gornicza.html, zajmie Państwu 2 minuty. Z góry bardzo dziękuję za pomoc. Jeśli jesteście Państwo zainteresowani wynikami mojej pracy mogę je udostępnić dla Państwa po zakończeniu badań. Ten post edytował Piotr Gwóźdź śro, 06 sty 2010 - 01:05 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 3 Dołączył: śro, 06 sty 10 Nr użytkownika: 3,641 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wg mnie, ankieta jest ok. Np 1 pytanie " Jeżeli planował(a)by Pani/Pan zakup mieszkania, to w jakiej dzielnicy miałoby być zlokalizowane?" Do wyboru są 4 dzielnice, więc nietrudno się domyślić, że w pytaniu chodzi o to w której z tych 4 dzielnic ktos chciałby kupić mieszkanie. Jak pisałem kilka postów wyżej praca nie opiera się na ankiecie. Ankieta jest czymś dodatkowym, co, albo potwierdzi metody matematyczne zastosowane w pracy lub je obali. Dużo osób denerwują te 4 dzielnice, ale jakby nie patrzeć są to 4 dzielnice które są najbardziej popularne i można znależć najwięcej ofert. Wg mnie lepiej zawęzić obszar badań. Ludzie którzy są doktorami i profesorami sami mówią, że przeprowadzając badania nie można wrzucić do jednego worka mieszkań 100metrowych i 50metrowych, czy mieszkań w blokach i domach jednorodzinnych, bo wtedy wynik będzie bezsensowny. Jak skończe pracę to ją tutaj zamieszcze i wtedy bedziecie mogli zobaczyć czy faktycznie jest to bezsensowne. A co do ankiety to tak jak wcześniej wspominałem, nie jest ona potrzebna do napisania pracy, jedynie do weryfikacji kilku elementów, a jak ktoś uważa, że jest bezsensu, to niech jej nie rozwiązuje, ale mimo wszystko dziękuję za wszystkie uwagi i krytykę, gdyż pierwszy raz tworzyłem ankietę. Pozdrawiam
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:25 |