![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: pon, 21 gru 09 Nr użytkownika: 3,621 Płeć: Kobieta ![]() |
wiecie chyba nie ma sensu wywlekać brudów na "państwa ch" i ich pseudo firmę bo by czasu brakło tyle tego jest .... do nich najbardziej pasuje stwierdzenie - JAK KTOŚ SIĘ CHU..M URODZIŁ TO KANARKIEM NIE ZDECHNIE - a na nich silniejsi i mądrzejsi znajdą już sposób
![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Kurde "złotówy" to bardzo krewki naród
![]() 1) Ludzie się zwalniają więc firma do d... - to, że się zwalniają nic nie znaczy, w wielu firmach jest rotacja 2) Firma obiecała, że się rozwinie a się nie rozwija - ten argument dotyczy 90% firm w Polsce w tym roku, kryzys może nie jest taki jakim nas straszono ale pewien zastój jednak jest, wszystkie firmy z jakimi współpracuję mają większe lub mniejsze kłopoty także argument słaby... Reszta to bluzgi nie warte cytowania. I nie bronię tu eXtreme, bo nawet nigdy ich autem nie jechałem. Nie zarejestrowałem się także na forum wczoraj aby obrażać/bronić tej czy innej firmy. Proszę moderatorów o rozpatrzenie mojej propozycji, bo to się już nudne po prostu robi i smutne. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:14 |