![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
Kiedy montowali je u mnie w bloku to myŚlaŁem Że przynajmniej minimalnie zabezpieczĄ wejscie niepoŻĄdanych osÓb. OczywiŚcie wiedziaŁem Że sĄsiedzi szybko sprzedadzĄ kod wszystkim okolicznym menelom ale liczyŁem na to Że caŁkowicie obce osoby bedĄ miaŁy chociaŻ maŁy problem z pokonaniem drzwi.
A szybko siĘokazaŁo Że kod awaryjny dla sŁuŻb ratunkowych ktÓry otwiera wszystkie drzwi w lokatorze nawet dzieci w piaskownicy znajĄ. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
QUOTE(www.dabrowa-gornicza.pl) DĄbrowa w kwiatach i piĘknych kolorach
[2005-08-30 12:34:02] To nazwa opracowywanego w DĄbrowie GÓrniczej kilkuletniego planu poprawy estetyki miasta. Projekt ma byĆ gotowy do koĹca wrzeŚnia. Jego inicjatorem jest prezydent miasta Jerzy Talkowski. Zgodnie z zaŁoŻeniami programu w mieŚcie majĄ byĆ podjĘte skoordynowane dziaŁania zwiĄzane z opracowaniem i realizacjĄ poprawy estetyki elewacji budynkÓw dĄbrowskich osiedli mieszkaniowych oraz skwerkÓw w mieŚcie. Prezydent zamierza zaangaŻowaĆ do tych dziaŁaĹ administratorÓw osiedli, przedstawicieli spÓŁdzielĹ mieszkaniowych oraz ZespÓŁ SzkÓŁ Plastycznych i Miejskiego OŚrodka Pracy TwÓrczej. Zgodnie z zamierzeniami prezydenta i sugestiami fachowcÓw w UrzĘdzie Miejskim naleŻy powoŁaĆ stanowisko plastyka miejskiego. Jego rolĄ byŁby m.in. nadzÓr nad estetykĄ miasta, w tym gustownĄ kolorystykĄ elewacji budynkÓw. (JOK) dobrze ze nie "teczowe miasto" jak u sasiadow ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 13:59 |