![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 113 Dołączył: pon, 23 lis 09 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 3,573 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam
Piszę tutaj swój pierwszy post i chciałem w związku z tym wszystkich przywitać. Mam pytanie odnośnie szalików, czy koszulek z barwami MKS Dąbrowa Górnicza. Chodzę na mecze naszej żeńskiej reprezentacji w siatkówkę z MKS, chociaż jestem z Sosnowca i zastanawiam się gdzie można kupić szalik albo koszulkę z barwami MKS? Szukałem już na Allegro, ale niestety tam nie ma. Czy to trzeba się zwrócić do konkretnej osoby, czy jest jakiś specjalny sklep kibica MKS, o którym nic nie wiem? Druga sprawa dotyczy wyjazdów na mecze. Czy aby zasiąść np. we Wrocławiu na meczu z Gwardią w sektorze dla kibiców trzeba należeć do klubu kibica? Na mecze jeździłbym własnym samochodem z innymi osobami, dlatego też pytam jak to wszystko wygląda. Zastanawiam się nad tym, bo na klub kibica chyba jestem już za stary, bo mam 29 lat ![]() Jeśli powieliłem jakieś pytania to przepraszam. Pozdrawiam Tomek |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Legitymacja #07 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 245 Dołączył: pią, 14 gru 07 Nr użytkownika: 950 Płeć: Mężczyzna GG: 5994649 ![]() |
Zdjęcie już jest na KMP spodziewaj się telefonu
@bari tutaj każdy ma dostęp Ten post edytował Franek8 śro, 23 gru 2009 - 11:14 -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:25 |