![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: wto, 10 lut 09 Skąd: DG forever Nr użytkownika: 3,188 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Krótko:
Po 1 W zeszłym sezonie p. Kawka narzekał, że nie trenuje Centrostalu. Po 2 W tym sezonie p. Kawka narzekał, że ma za niskie środkowe (dysponując dwoma najlepszymi środkowymi w kraju). Po 3 Rzecz nie związana z MKS-em. Prezes Novary po przegranym meczu z Muszyną wezwał trenera i zawodniczki na dywanik i powiedział, że obcina im wynagrodzenia o 35% poczynając od siebie (nie będę opisywał wszystkiego, chodzi mi tylko o to, że prezes uznał też swoją winę, skoro sobie też obciął pensję). Dlatego uważam, że każdy prezes powinien mieć w gabinecie lustro, by móc widzieć wszystkich winnych. Po 4 Nawet jeśli p. Kawka zrezygnuje z trenerstwa, to i tak zostanie w klubie, a to nie stworzy najlepszej atmosfery jego następcy, bo mimo wszystko nie uda się uniknąć spięć na linii nowy trener, były trener. Po 5 P. Kawka już wyżej pewnej części ciała nie podskoczy i to widać po wygranych meczach, bo ma się wrażenie, że dziewczyny wygrały nie dzięki trenerowi, ale mimo niego. Po 6 Na ten temat pisałem w podsumowaniu ubiegłego sezonu - i tyle w tym temacie. Po 7 Wyraziłem swoje zdanie i nie zamierzam dyskutować. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 13:50 |