![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 113 Dołączył: pon, 23 lis 09 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 3,573 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam
Piszę tutaj swój pierwszy post i chciałem w związku z tym wszystkich przywitać. Mam pytanie odnośnie szalików, czy koszulek z barwami MKS Dąbrowa Górnicza. Chodzę na mecze naszej żeńskiej reprezentacji w siatkówkę z MKS, chociaż jestem z Sosnowca i zastanawiam się gdzie można kupić szalik albo koszulkę z barwami MKS? Szukałem już na Allegro, ale niestety tam nie ma. Czy to trzeba się zwrócić do konkretnej osoby, czy jest jakiś specjalny sklep kibica MKS, o którym nic nie wiem? Druga sprawa dotyczy wyjazdów na mecze. Czy aby zasiąść np. we Wrocławiu na meczu z Gwardią w sektorze dla kibiców trzeba należeć do klubu kibica? Na mecze jeździłbym własnym samochodem z innymi osobami, dlatego też pytam jak to wszystko wygląda. Zastanawiam się nad tym, bo na klub kibica chyba jestem już za stary, bo mam 29 lat ![]() Jeśli powieliłem jakieś pytania to przepraszam. Pozdrawiam Tomek |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() EC'09 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 424 Dołączył: nie, 07 gru 08 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 2,813 Płeć: Mężczyzna GG: 2245908 ![]() |
GADZETY KIBICOWSKIE SIATKARSKIEJ EKIPY MKS DG:
-SZALIKI: W najbliższym czasie do nabycia 2 nowe modele szalików! NOWOŚĆ! -„PLASTIKOWE ANIMATORY HAŁASU:D”: plastikowe łapki z herbem (Już w sprzedaży!) ![]() -TRANSPARENTY ROZWIJANE: dwa modele 1 z Herbem (Już w sprzedaży!) ![]() 2 z napisem „OSTATNI !” (Już w sprzedaży!) ![]() -TORBA EKOLOGICZNA: (Już w sprzedaży!) ![]() -VLEPKI: 6 modeli na arkuszu! (Już w sprzedaży!) ![]() Wszystkie gadżety do nabycia przed meczami w hali „CENTRUM” (sklepik kibica przy szatni!), lub pod nr GG: 18032288. Więcej gadżetów wkrótce ! Ten post edytował Coelho nie, 13 gru 2009 - 22:22 -------------------- Ekipa Centrum '09 [EC'09]
MKS ON TOUR: Sezony: 2 Razem: 6878 Ostatni: 2350 Najdalszy: 2350 <p> A co w tym pięknego? Poświęcenie, które każdy z nas wkładał w to żeby jechać za swa drużyną. Miłość nie za pieniądze nie za zaszczyty. Za piękne chwile, których się nigdy nie zapomni, wspomnienia, które zostaną do końca, za kolegów, którzy staneli zawsze murem. Każdego dnia dziękuje bogu że jestem kibicem a nie typem, dla którego liczy się kasa i pozycja. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:10 |