![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 23 Dołączył: wto, 08 kwi 08 Nr użytkownika: 1,207 Płeć: Kobieta GG: 1413703 ![]() |
Czy ktoś już coś wie na temat zabawy sylwestrowej pod Pałacem Kultury? Czy w tym roku w ogóle coś się odbędzie?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Savalas tak dla sprostowania i w zasadzie w odpowiedzi na pytanie
CYTAT 200 tyś zł na jumbo africa ? Koncert Jambo Africa nie kosztuje 200tyś. PLN. Tyle kosztuje organizacja sylwestra czyli m.in. bezpieczeństwo uczestników (ochrona, zabezpieczenie medyczne, techniczne tzn. płotki itd.), scena, technika estradowa + obsługa, atrakcje dodatkowe jak sztuczne ognie i lasery i pewnie jeszcze wiele innych wymogów, które są niezbędne do organizacji tego typu imprez, a generują nie małe koszta. W przypadku gdyby była zamówiona jakaś "gwiazda" koszt imprezy był by przynajmniej dwukrotnie wyższy. Bo niestety w sylwestra wszystko kosztuje znacznie więcej, zwłaszcza w branży turystyczno-rozrywkowej. A swoją drogą gdyby na Sylwestra w DG sprowadzić np. Naughty by Nature, to i tak dla większości mieszkańców nie było by to coś specjalnego, bo kto ich zna oprócz ciebie i mnie ![]() A np. De Trebles nie wiem czy kojarzone w DG jest zespołem właśnie z Dąbrowy i naprawdę grają kawał dobrej muzyki i na pewno wystąpią na żywo ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:19 |