![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,221 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dzisiaj ignorancja klientÓw przez "Panie z banku"w banku PKO przy ul. PiŁsudskiego siĘgnĘŁa zenitu :evil: :evil: :evil:
Kolejka conajmniej 30 osÓb, przy jednym okienku mŁody kasjer ktÓry robi co moŻe, a okienku obok siedziaŁo 5 PaĹ!!!!! Jedna robiŁa coŚ z komputerem, druga coŚjej tam tŁumaczyŁa a pozostaŁe poprostu staŁy i asystowaŁy z zaŁoŻonymi rĘkami z wymalowanĄ tĘpotĄ na twarzach, szkoda Że Żadna nie pomyŚlaŁa o tym Żeby podejŚĆ do pustego okienka i zaczĄĆ "rozbrajaĆ" kolejkĘ!!! Co za bezmÓzgi!!!!Jak bym byŁ ich szefem to chyba bym im nogi z dupy pourywaŁ!!! Co za totalna zlewka ludzi!!! To juŻ nie pierwszy raz w tym banku, innym razem pani w tym banku nie dokonaŁa bardzo waŻnego przelewu dla mnie bo......zapomniaŁa powiedzieĆ koleŻance przed urlopem....powiedziaŁa to mi z takĄ lekkoŚciĄ. A ja o maŁy wŁos straciŁbym Ładnych parĘzŁotych. Odradzam ten bank!!!Nie idzcie tam!!! Znacie jakĄŚ fajnĄ placÓwke? ChĘtnie siĘprzeniosĘ |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
kolejny bank na 3 maja. Nie widzialem w ktorym dokladnie bedzie to budynku. Mam nadzieje ze chociaz przy okazji fajnie go odremontowali
QUOTE(www-dabrowa-gornicza.pl) Nowa placÓwka MultiBanku w DĄbrowie GÓrniczej
[2005-08-11 09:54:37] 12 sierpnia o 12.00 w DĄbrowie GÓrniczej przy ul. 3 Maja 3 odbĘdzie siĘuroczyste otwarcie placÓwki MultiBanku. Na uroczystoŚĆ zostali zaproszeni przedstawiciele wŁadz samorzĄdowych oraz przedsiĘbiorstw dziaŁajĄcych na terenie DĄbrowy GÓrniczej oraz okolicznych miast. Produkty MultiBanku to kompleksowa oferta zarÓwno dla osÓb fizycznych jak rÓwnieŻ dla podmiotÓw gospodarczych. W ofercie znajdujĄ siĘmiĘdzy innymi rachunki osobiste, firmowe. Bank proponuje innowacyjne rozwiĄzania zwiĄzane z depozytami (Centrum OszczĘdzania) oraz kredytami (Plany Finansowe dla osÓb fizycznych i firm). MultiBank to dynamicznie rozwijajĄca siĘdetaliczna czĘŚĆ BRE Banku S.A. BRE Bank S.A. zaliczany jest do grupy najwaŻniejszych instytucji finansowych w Polsce pod wzglĘdem rozmiarÓw dziaŁalnoŚci, posiadanego kapitaŁu, tempa rozwoju, rÓŻnorodnej oferty produktowej oraz wysokiego poziomu technologii bankowej. PaweŁ Nowicki, Dyrektor CUF DĄbrowa GÓrnicza, MultiBank-OddziaŁ BankowoŚci Detalicznej BRE BANK S.A. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:04 |