![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 40 Dołączył: pon, 17 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 88 ![]() |
szczerze mowiac to nie wiedzialem czy napisac to tutaj czy na imprezach ale do rzeczy:
bardzo interesuje mnie kto w um zajmuje sie organizacja oraz informacja na temat imprez jakie odbywaja sie w miescie. jest wrecz rzecza nie mozliwa, zeby ktos spoza miasta dowiedzial sie o jakich kolwiek imprezach skoro nawet mieszkancy sa w nie dostatecznym stopniu o tym poinformowani. przykladem moze byc dzien dzisiejszy i impreza, ktora od samego rana odbywa sie w parku. szczerze mowiac to mieszkam przy samym parku a o tym, ze cos sie bedzie ciekawego dzialo dowiedzialem sie rano gdy obudzila mnie muzyka. fajna sprawa, ze cos jest organizowane tylko co z tego, skoro i tak nikt nic o tym nie wie, no moze jedna informacja na pkz ale plakatow albo czegos podobnego wogole nie widzialem (moze jestem niewidomy). podobno dziala serwis http://www.tuizi.net tylko, ze ostatnia akutalizacja to juz daleka przeszlosc. moze to tylko ja nic nie wiem, mimo ze mnie to bardzo interesuje. ludzie, ktorzy sie tym zajmuja powinni cos z tym zrobic |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
QUOTE(olo) To jest niestety sŁaba strona UM. A przecieŻ wystarczyŁoby 100 tanich plakatÓw i goniec na rowerze, ktÓry by to wszystko rozwiesiŁ na sŁupach w kilka godzin.
Tylko gdzie Ty znajdziesz te 100 sŁupÓw w Dabrowie ? ![]() WŁadze chyba dostrzegajĄ ten problem bo w najnowszej wersji Wieloletniego Planu Inwstycyjnego niespodziewanie pojawiŁo siĘzadanie na 2005 rok - Dostawa i montaŻ sŁupÓw ogŁoszeniowych na terenie miasta. Na ten cel przeznaczono 50tyŚ zŁoty. OgŁoszono nawet przetarg na to zadanie. ZgŁosiŁ siĘjeden dostawca, pocztytaŁ pewnie plan i zaproponowaŁ 50 800zŁ. W zwiĄzku z tym UM DĄbrowa GÓrnicza pomyŚlaŁ, stwierdziŁ Że jednak nie ma tych 800zŁ i... odwoŁaŁ prztarg bo "cena najkorzystniejszej oferty przewyŻsza kwotĘ, ktÓrĄ zamawiajĄcy moŻe przeznaczyĆ na sfinansowanie zamÓwienia" ![]() http://www.bip.dabrowa-gornicza.pl/bip.pli...alnia/12497.doc |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:51 |