![]() |
![]() |
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zakładam taki luźny temat bo może się przydać a sam mam też pytanie do kogoś kumatego w tych sprawach ...
Czy może ktoś kompetentny wypowiedzieć się ,czy któryś z tych laptopów co są od dzisiaj w ratach 0% w media są warte uwagi ? np. ten ACER za 2190 ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 18 Dołączył: pon, 09 cze 08 Nr użytkownika: 1,333 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mam X360, w grudniu bedzie 3 lata. Dopadł mnie w tym roku ROD, ale ze względu na fakt iż nie przerobiłem konsoli (nie chcę dostać bana, a jak ktoś twierdzi ze najnowszy IXtreme 1.6 chroni przed banem to kłamie) obowiązywał mnie 3 letni okres gwarancji dotyczący własnie ROD, gwarancja door-to-door - szybko łatwo i przyjemnie, dostałem "replacement unit" i mam nadzieję że ta sztuka już się nie rozpadnie. Konsola zasadniczo bardzo przyjemna, aczkolwiek irytować może fakt iż WiFi trzeba kupić osobno, a i granie po necie jak wspomniano wyżej, wymaga opłacenia abonamentu. Oczywiście brak XboxLive w PL to skandal, co z tego że mogę się zarejestrować na UK, ja chcę mieć normalne konto PL. Niewiele też jest pozycji wybitnych, będących exclusive'ami wg mnie: Gears of War 2(pewnie za pół roku pojawi sie na PC), Forza 3, Halo 3(pewnie tez będzie na PC).
PS3, nie mam ale użytkowałem jakiś czas, chyba jakbym miał teraz wybierać to wolałbym PS3(jak kupowałem Xa to PS3 jeszcze nie było), granie po necie za free, fajne gry exclusive. Ostateczną odpowiedź która konsolę wybrać da przyszły rok i God Of War 3 - wtedy już chyba nikt nie będzie miał wątpliwości!!. Ten post edytował crabro śro, 18 lis 2009 - 08:41 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:59 |