![]() |
![]() |
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zakładam taki luźny temat bo może się przydać a sam mam też pytanie do kogoś kumatego w tych sprawach ...
Czy może ktoś kompetentny wypowiedzieć się ,czy któryś z tych laptopów co są od dzisiaj w ratach 0% w media są warte uwagi ? np. ten ACER za 2190 ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
to może ja Ci pomogę bo jestem zaznajomiony z obiema konsolami.
Jeżeli chcesz przyoszczędzić na grach i samej konsoli- wiadomo X-Box 360, piraty itp itd oraz minimalna różnica na korzyść x-sa w wykonaniu niektórych gier pojawiających się na obie konsole. Ale znowu jeżeli chcesz grać przez neta, to płacisz abonament około 100 zł na rok, a i tak w Polsce są problemy z tym, bo oficjalnie ta konsola w naszym kraju nie jest wspierana przez M$, możesz też trafić na wadliwy sprzęt i po paru miechach zaliczy zgon, o ile na orginałach to nie problem - gwarancja, to na kopiach zapasowych ciągłę użeranie się nie jest niczym zabawnym PS3 SLIM 120 GB jest do wychaczenia za 1200 zł więc w cenie X-BOX 360 Ellite, oferuje Blue Ray, małą wadliwość, darmowy net. Subiektywnie - ma wygodniejsze pady, ładniejsze i bardziej funkcjonalne menu od grudnia w języku polskim i lepsze excluziwy ( Uncharted 1,2 Killzone 2, wkrótce Havy Rain ). Ja polecam PS3, mam od 2 lat i nie zawodzi mnie do tej pory. Znajomi z X-Boxami niestety mają kapę bo już im nie działają. Gierki oczywiście na giełdzie w KATO na dworcu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:03 |