![]() |
![]() |
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zakładam taki luźny temat bo może się przydać a sam mam też pytanie do kogoś kumatego w tych sprawach ...
Czy może ktoś kompetentny wypowiedzieć się ,czy któryś z tych laptopów co są od dzisiaj w ratach 0% w media są warte uwagi ? np. ten ACER za 2190 ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 299 Dołączył: pon, 26 maj 08 Nr użytkownika: 1,306 Płeć: Mężczyzna ![]() |
no i o to chodzi ![]() Jak chcesz porównywać laptopy i komputery stacjonarne nie poruszając kwestii ceny? To co Ty chcesz w tym momencie porównywać? Jasne że znajdziesz lapka za 10 tys. i będzie on lepszy od stacjonarki za 2 tysiące ale po co Ci takie powrównanie. Wiadomo, że kupując jakikolwiek sprzęt większość dysponuje jakimś określonym budżetem. No chyba, że należysz do osób, które mogą sobie pozwolić na wszystko nie patrząc na cene to gratuluje. Po drugie mówimy o grach z racji tego, że Goły rozważa kupno sprzętu i chce go używać do gier. To znaczy jeśli miałbym kupować laptopa to chciałbym też móc na nim pograć w dobre gry... Ale pisał, że "też" czyli oprócz gier do czegoś potrzebuje komputer. Więc jeżeli ma ograniczony budżet - a z jego wypowiedzi to wynika - chce też pograć w dobre gry to najlepszym rozwiązaniem będzie zakup komputera stacjonarnego, chyba że to co chce robić oprócz grania wymaga od niego mobilności sprzętu no to wtedy tylko laptop. A co do tego co napisał vacu powyżej - dokładnie o to chodzi, żeby rozeznać do czego potrzebuję tak naprawde sprzętu, a nie podążać za ślepą modą na kupno laptopa. Ale z drugiej strony - ja mam w domu i stacjonarke i służbowego laptopa. W gry nie gram ale i tak wolę korzystać ze sprzętu stacjonarnego. Jakoś lepiej surfuje mi się, ogląda filmy, robi cokolwiek na monitorze 20 cali niż na skromnych 15,4 Ten post edytował mgmisiek pon, 16 lis 2009 - 18:55 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:01 |