![]() |
![]() |
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zakładam taki luźny temat bo może się przydać a sam mam też pytanie do kogoś kumatego w tych sprawach ...
Czy może ktoś kompetentny wypowiedzieć się ,czy któryś z tych laptopów co są od dzisiaj w ratach 0% w media są warte uwagi ? np. ten ACER za 2190 ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 160 Dołączył: śro, 26 gru 07 Nr użytkownika: 993 Płeć: Mężczyzna GG: 4723472 ![]() |
Kupujecie te laptopy na potęgę, a sami nie wiecie czego chcecie. Potem każdy ma laptopa, a wszyscy używają go jako stacjonarnego, paranoja to jest. Powinniście sobie zdać sprawę z tego, że laptop nigdy nie będzie wydajniejszy od stacjonarnych komputerów i jeśli chcecie grać na laptopie to zapomnijcie. Ten sprzęt się nie nadaje do porządnej gry. Tylko stacjonarka, zresztą starego blaszaka zawsze można tanio rozbudować, a starego lapka można sobie tylko w buty wsadzić, ew. pakować nowe części w niego, ale mała jest ich dostępność, a ceny też kosmiczne i to się zwyczajnie nie opłaca.
Ja mam w domu takie połączenie: mocna stacjonarka i to jest mój sprzęt do gry, a jako mobilny sprzęt netbooka Asusa 1005HA 10''. Moim zdaniem lepiej nie mogłem połączyć sprzętów ![]() ![]() Więc zastanówcie się po co Wam tak naprawdę laptop, bo jak ma stać na biurku ciągle podłączony do zasilacza to bez sensu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:55 |